להארי פוטר יש גדול

להארי פוטר יש גדול

סתם, חברות שלי עשו סיאנס והעלו את הרוח של סדריק דיגורי וזה מה שהוא אמר להם, נו טוב. תמר דינור

MadonnaFan

New member
חי זקנו של מרלין!

אתם אשכרה דפוקים בשכל! פנתר למה אתה לא מוריד את זה ומיד?! @מעין@

Meijen Shaggy

New member
תודה שחלקת איתנו את פיסת המידע הזו

ובכלל, מאיפה סדריק אמור לדעת את מימדי מבושיו של הארי?! Meijen Shaggy מזועזע מהדמיון היותר-מדי-מפותח של החברות של תמר

Vilia©

New member
לכו תדעו.....

אולי ג`קר לא מגלה לנו משהו.... אולי הארי וסדריק נהלו רומן.. אתם יודעים...אנחנו במאה ה-21....הכל יכול לקרות! *מגחחת לנוסח התשובה שרשמה, ולאחר מכן דופקת את הראש בקיר שלידה* איזה מחשבות...צאי מזה! אל תקשיבו לי... טלי

Panther

New member
אני אגיד לך מאיפה....

ספר 4, הכנה למשימה 2. הארי קיבל טיפ מסדריק על איך לפתוח את הביצה, באמבטיות החמות. ג`ואן רולינג לא מגלה לנו את מי הוא פגש כשהוא הלך לשם...

LuNaTiC

New member
חח ד`אט ווז הילריוס!!!!

או שלא! אבל רציתי להגיד את המשפט שבכותרת, כי הוא נשמע בריטי! אנשים.. המממ.. סדריק לא יודע מה יש להארי מתחת לגלימה, או שבעצם כן, אבל אין דרך לדעת... רק לרענן את זכרונכם.. סדריק לא מת!!!!! אין ריל לייף, ד`אט איז... באט איף יו ברוט ד`אט אפ *נועצת מבט תמוה בטלי* הייתכן שהארי שלנו נוטה לכיוון השני? הממ *דופקת את המקלדת בראש, לא להיפך* -ענבל- long live madonna

Hermione

New member
תיאוריה לא מושלמת...

למה אתם חושבים שסדריק אמר להארי ללכת לאמבטיה של המדריכים? הוא הרי ידע שהארי לא יוותר על הצעה שכזו, ושם, באמבטיה, בפרטיוווות... מירטל המייללת היא רק הסוואה

Hermione

New member
כן כן

זאת היתה הכוונה... עיניה עיני שקד, אפה חמוד כמו בוטן ושיניה קטנטנות כפיסטוווווווווק

LuNaTiC

New member
את גורמת לי לצחוק עם זה, ואז

ההורים שלי יתעוררו, ואז אני יועף מהמחשב. הממ. אוףףף אני חייבת לשמור על הפה שלי!!!!!!!!!!!!

אה, ודרך אגב...

פנטר, אתה באמת צריך למחוק את זה נ.ב. השם שלך לא אמור להיות עם ת`?

coolit

New member
וחוץ מזה מירטל ראתה רק את הראש

ולמה לעזאזל זה מעניין את סדריק? אם כבר שמירטל תכניס לתוכה את פנסי פרקינסון או משהו.. ^_^

למעלה