להאמין לאריק ?

צהוב.

New member
להאמין לאריק ?

אתמול ראיתי את אריק ואת כנס הליכוד. קודם כל יש לציין לחיוב את התנהגות חברי המרכז,שהוכיחו בגרות ולויאליות מאין כמוה,לאריק שרון ולמדינת ישראל. דומה כי דווקא השעה הקשה הזו מאחדת את כולנו ומעבירה מן העולם,לפחות לפי שעה,את המחלוקות והיריבויות,והליכוד מתעלה מעל עצמו ומוכיח כי אין לו אלטרנטיבה ראויה. אך נשאלת השאלה האם להאמין לאריק,המשמש ראש הממשלה כשנתיים. מצבנו הבטחוני דורש פתרון מיידי ומוחלט. צריך להפסיק את הפיגועים ולמעשה להביא למצב שאי אפשר לפגע בנו,כי לא יהיה מי שיעשה את זה. הכלכלה גם היא טעונה שיפור מיידי כי אנחנו עך סף תהום כלכלי. לאריק מצפה עבודה קשה מאוד,שאותה היה הוא צריך לבצע מזמן,אך לא כך היא. אתמול ראיתי את מסיבת העיתונאים אחר הצהריים,בה קרא אריק לבוחרים לצאת ולבחור. התפלאתי כי לאחר שני פיגועים,כל שהיה לו לאמר הוא : לכו להצביע

צהוב.

New member
המשך...

כל מה שהיה לאריק לאמר אתמול הוא לכו להצביע... אז הייתי לזמן מה כתוהה,אבל לאחר ליל הכנס אני מרגיש יותר מאמין לאריק. כליכודניק שרוף אני יכול רק לייחל לכך שמשהו ישתנה , כי שמעתי את אריק אומר שהוא ישאף להכרעה עם הפלשתינים,ואני בונה בעיקר על זה,כי לפני הכל,אנחנו נלחמים על זכותנו ל ח י ו ת. אתמול בלילה , בכנס, חזר הליכוד להיות ולו במשהו..הליכוד המסורתי והטוב , שהעלה בי זכרונות מימי בגין , עליו השלום....הליכוד המיטיב עם העם , הליכוד שרגישות לזולת והממלכתיות הם חלק משורשיו. כמאמר שמשון,הלוא הוא זאב ז´בוטינסקי מתווה דרכנו... טוב אשר תאמר להם בשמי , לא שני דברים כי אם שלושה...לקבוץ ברזל,לשום עליהם מלך , וללמוד שחוק. יללא אריק.

למעלה