להאמין או לא...

danielap

New member
להאמין או לא...

אני מנסה כ- 4 חודשים להכנס להריון. אני מאוד מאוד רוצה כבר להרות ורב חברותיי נכנסו להריון ונקלטו כבר מהחודש הראשון לניסיון- דבר שגורם לי לקנאה ולרצון ההולך ומתחזק מחודש לחודש יותר ויותר. לפני כשבועיים הלכתי לקוראת בקלפי טארוט, והיא לפי הקלפים שיצאו (חלק מהקלפים היו: קלף הפיריון, נסיך הגביעים, קלף האושר) אמרה לי את החודש בו אכנס להריון, מבלי שאמרתי דבר על כל נושא ההריון. העניין הוא שאני רוצה להאמין לדברייה, אך אני כל כך מבולבלת מכך ושואלת את עצמי האם יכול להיות שאקלט להריון לפני החודש שאמרה לי אותה פותחת בקלפים. הבילבול הזה מוציא אותי מדעתי, כי אני אומרת לעצמי שבטח החודש לא אקלט- כיוון שזה לא החודש שהיא אמרה שאקלט בו. איך יוצאים מכל הבילבול הזה?????

ארינה

New member
לקחת הכל בפרופורציה

אני יודעת שאת בטח תגידי שאני אומרת את זה כי אני לא נמצאת במצבך אך העניין שגם אנחנו המיסטיקנים סה"כ בני אדם ויכולים לטעות. מבחינת זמנים יתכן וחלים גם עיכובים שכן התשובה שאני אומרת לך לגבי זמן נכונה לאותו יום ואותה שעה שאני בודקת. החיים שלנו משתנים וגם האנרגיות בגלקסיה וזה משפיע עלינו. אני אישית לא הייתי אומרת לך חודש מדוייק שכן לא הייתי רוצה לתלות בך תקוות ושאח"כ תגיעי למצב שבו את נמצאת כעת. הנכון הוא להגיד טווח שבו תוכלי להכנס להריון ולא חודש מדוייק שכן אם את מצפה כל כך לאותו חודש את תהיי ואת נמצאת בלחץ שמן הסתם ייתכן ולא תוכלי להכנס כעת להריון מהלחץ או באותו חודש כי תהיי לחוצה לדעת אם נכנסת להריון או לא. אני אשמח לבדוק לך את האופציה של הכניסה להריון אם תתני לי את שמך הפרטי בבקשה. בהצלחה ארינה

danielap

New member
ארינה היקרה!

ארינה, שמחתי לקבל את תגובתך. אנא כתבי לי בבקשה את האימייל שלך, ואכתוב לך בו את שמי הפרטי על מנת שתחזי עבורי מתי אכנס להריון. תודה.

ארינה

New member
היי

האי מייל שלי הוא: [email protected] ומעבר לזה את פשוט יכלה להכנס לכאן ולמעלה יש לך מקום איפה שכתוב אי מייל למנהל/ת הפורום. ארינה

למעלה