לד"ר קיצס שלום

יהודית8

New member
לד"ר קיצס שלום

אבקש את עצתך עד כמה שניתן. אמי בת 81. הומלץ לה לעבור הכנסת קפיצים או היום הקרדיולוג הגדיר את זה הכנסת בלון. לפני כשנה עברה צינתור ונאמר לה שהורידים מאוד דקים על מנת לעבור זאת. בכל זאת התייעצה עם פרופסור מירושלים. זה המליץ לה לעבור את הטיפול על מנת להקל על חייה.היא נוטה להתעייף מהר מדי מכל פעילות זעירה. אנחנו חוששים מבדיקה זו ולמען האמת היא חוששת יותר. החשש נובע מכך שמא הטיפול יכשל ויגרום לבעיות אחרות. השאלה היא האם היית ממליץ לעבור טיפול זה בגילה? (אני יודעת שאין לך את כל הממצאים,אך אולי בכל זאת) תודה רבה מראש, יהודית

ke12m

New member
דר קיציס

הגיל אף פעם לא שיקול עיקרי - אבל כל היתר כן - מצב העורקים, הכליות, וכו' וכו' לכן לא אוכל לענות בלי לראות את כל הממצאים ואל החולה סליחה

יהודית8

New member
בהמשך...אני מבקשת לדעת

במידת האפשר... יצא והיא מחליטה לעבור את הכנסת הבלון,התוצאה החיובית=חיים טובים יותר... מה יכול לקרות, אם חס וחלילה זה לא מצליח? האם חייה יהיו כקודם(הרע במיעוטו) ? מה שאני מבקשת לדעת,מה יכולות להיות התוצאות השליליות בעקבות כישלון הבדיקה.. עלינו לשקול זה מול זה ולהחליט . תודה רבה.

יהודית8

New member
שאלה נוספת דחופה,

האם החדרת הבלון/הקפיצים נעשית דרך היד או דרך אחרת? בעיקרון, בערך כמה ימי מנוחה צריך בעקבות? אני מבינה שהכל זה אינדיבידואלי לחולה,אך בממוצע.... תודה.

למעלה