לד"ר עמוס ישאלי

goblin572

New member
לד"ר עמוס ישאלי

חשבתי שוב על מה שהצעת והחלטתי שאני בהחלט מעוניין לדעת יותר על הלימודים במכללת נתניה, אבל אני חייב לשאול אותך כמה דברים קודם לכן. אתה הצעת לי לבוא ללמוד במכללת נתניה מתוך ידיעה שהדבר אפשרי ושהצבא יכול לאפשר לי לעשות זאת. אני הרי צריך אישור של הצבא על מנת ללכת ללמוד במכללת נתניה. הצבא לא קיבל אותי לעתודה אקדמית בנוסף. האם אתה יודע על אפשרות שאני יכול לבוא ללמוד במכללת נתניה בהסכמת הצבא? או שהצעתך היתה שרירותית ולא מתבססת על ה"מצאות הקיימת"?

עתודה

למיטב ידיעתי יש רק שתי אופציות: 1. עתודה- אליה לא התקבלת. 2. דחית שרות. בכל מקרה הדבר תלוי בצבא ולא במכללה.

אולי יש אפשרות נוספת

זה המכתב ששלחתי לגובלין, אני מצרף אותו כאן שרות למתענינים: שלום גובלין, בית הספר למדעי המחשב במכללה האקדמית נתניה, מוכר על ידי העתודה האקדמאית. דרישות הקבלה לבית הספר הן: 1. ממוצע בגרות 86+ (עם בונוסים). 2. ציון בגרות מתמטיקה 5 יח' 75+ או 4 יח' 80+. 3. ציון בגרות באנגלית 4יח' ומעלה 80+. 4. אין דרישה לבחינה פסיכומטרית. איני יודע מדוע לא התקבלת לעתודה, ולכן איני יכול לענות ישירות על שאלתך, אולם לדעתי קיים סיכוי טוב כי תוכל ללמוד במכללה במסגרת העתודה. אני מתבסס על העובדה הבאה: בבית הספר למדעי המחשב לומדים מספר עתודאים אשר התקבלו אליו כמקובל. ציוני הבגרות שלך, אשר צינת במכתבך לפורום, עולים על הנתונים של עתודאים אלה. לכן, אני משער, כי לא תתקל בבעיה אם תבקש להרשם למכללה. לצערי, אין לי קשר ישיר עם העתודה ואיני יכול לוודא את ההשערה הזו. אני מציע לך, לפנות ישירות לעתודה ולברר איתם את האפשרות הזאת. אשמח להעמיד לרשותך, בכתב או בעל פה, כל מידע אשר תבקש ואשר יוכל לעזור לך בפניה לעתודה. אנא, על תהסס לפנות אלי אם תצטרך עזרה בעניין. בהצלחה בהמשך, פרופ' עמוס ישראלי.

poochpoocha

New member
מכללת נתניה

מכללת נתניה זהו המוסד שגובה 30 אש"ח ואח"כ פוגשים את בוגרי מדמ"ח שלה (ושאר המקצועות) בניסיון נואש להתקבל לשירות לקוחות של כל מיני חברות בכל מיני מכוני מיון, או שאני טועה? יכול להיות שהמצב השתנה, אבל זה היה מצב לפני כמה שנים לפי מקורות מאוד אמינים.

למעלה