לד"ר ירום, שאלה

קארן100

New member
לד"ר ירום, שאלה

שלום ד"ר ירום,
ריססתי היום את החתול שלי (חתול בוגר) בתרסיס פרונטליין וכשהוא שכב על הגב ריססתי לו את הבטן ופתאום שמתי לב שהתזתי לו מהחומר גם על הפנים בטעות, מיד הפסקתי ואחרי שסיימתי לעסות אותו עם החומר לקחתי צמר גפן ספוג במים וניקיתי לו את הפנים, אבל... עד שניקיתי לו את הפנים עם הצמר גפן הוא הספיק ללקק את החומר שניתז לו על האף והפה, האם זה מסוכן ? האם אני צריכה לעשות משהו ? רק אציין שעברו מאז 4 שעות ובינתיים הוא אכל ומתנהג כרגיל אבל אני מפחדת שלא תהיה לזה השפעה מאוחר יותר, מה דעתך ?

קארן100

New member
הבהרה,

מהרגע שהפסקתי את פעולת הריסוס עד שניקיתי לו את הפנים עברה אולי דקה (עד שקלטתי מה קרה) אבל כמו שציינתי, הוא כבר הספיק ללקק.

אין מה לדאוג

אמנם הממס של הפרונטליין הוא כהלי, כפי שאת מריחה, אבל למעט חוסר נוחות זמני אין בעיה. אני מאמין שלא השפרצת לו לעיניים, ואם היה תגובה כבר היית רואה אותה מזמן.
כל הכבוד לחתול שהרשה לך לרסס אותו. לא כולם משתפים פעולה

קארן100

New member
תודה ד"ר ירום, הבטחתי

לעדכן אותך בקשר למוצרים הטבעיים, (כריות בחלב בקשר לשאלתך):
ראיתי בחנות כמה קולרים טבעיים אבל להפתעתי חוץ מאחד, באף אחד מהם לא רשום מה הם מכילים, וגם אותו אחד שכן רשום, לא ממש רשום פירוט אלא כתוב - בין היתר מכיל כך וכך, שמעתי על קולר בשם ביו בנד, שכן מפרט מה הוא מכיל ואפילו רושם הזהרה שאחד החומרים יכול לגרום לאלרגיה לחתולים מסוימים.
חוץ מקולרים, יש גם תרסיס טבעי, רשום עליו שהוא באישור איזה משרד אמריקאי ושצריך כל 10 ימים לרסס את החיה (כאילו דה ?), אין לי מושג אם זה עובד או לא ד"ר ירום, כי לא ניסיתי, מה שכן, פתחתי את הפקק כדי להריח את התכשיר והריח כל כך חזק שחטפתי כזה זץ לפנים שהעביר לי את המיגרנה שסבלתי ממנה כל היום בשניה, אז אני שואלת מה רע ? אם לחתול זה לא יעזור אז זה יעזור לי, אתה יודע כמה שנים אני מחפשת משהו טבעי נגד מיגרנות ? והנה מצאתי, תכשיר נגד פרעושים ! לתשומת ליבם של כל הרופאים
.
חוץ מזה, זוכר את המלכודת האקולוגית ? ובכן, קניתי אותה (מאוד יקרה) וחוץ מאור נעים לישון איתו בלילה, זה עזר כמו כוסות רוח למת, שמתי אותה איפה שיש פרעושים, ראיתי את הפרעושים על הריצפה, חיכיתי הרבה זמן, אבל הם לא התרשמו מהמלכודת, לפחות האור הנעים מרדים מעולה (טוב למי שיש ג'ט לג).
זהו ! ברגע שיהיו לי עוד עדכונים והתפתחויות בנושא מבטיחה לעדכן !

למעלה