לד"ר יעקובי ערב טוב האם הדוק' נמצא??? אפשר לשאול שאלות יש לי כמה...... שוב ערב טוב ותודה
Y yaeloosh248 New member 23/10/08 #1 לד"ר יעקובי ערב טוב האם הדוק' נמצא??? אפשר לשאול שאלות יש לי כמה...... שוב ערב טוב ותודה
Y yaeloosh248 New member 23/10/08 #2 סליחה לא שאלתי.. ערב טוב... אני לקראת הגיוס שלי בצבא והתנדבתי במד"א {מגן דוד אדום} 3 שנים כמעט ואני מאוד רוצה להמשיך עם זה הלאה חשבתי להיות פראמדיקית אבל מה זה בדיוק דורש בצבא? כאילו אני חייבת להיות עם פרופיל קרבי??????
סליחה לא שאלתי.. ערב טוב... אני לקראת הגיוס שלי בצבא והתנדבתי במד"א {מגן דוד אדום} 3 שנים כמעט ואני מאוד רוצה להמשיך עם זה הלאה חשבתי להיות פראמדיקית אבל מה זה בדיוק דורש בצבא? כאילו אני חייבת להיות עם פרופיל קרבי??????
Y yaeloosh248 New member 23/10/08 #3 וגם... האם צריך לעשות מיונים בנושא או שמי שהתנדב במד"א ישר עובר לעדיפות ראשונה ואם הוא רוצה אז ישר מקבלים אותץו????
וגם... האם צריך לעשות מיונים בנושא או שמי שהתנדב במד"א ישר עובר לעדיפות ראשונה ואם הוא רוצה אז ישר מקבלים אותץו????
L l a d y b i r d New member 24/10/08 #4 כן צריך פרופיל קרבי , וצריך לעבור מיונים ברור שלמתנדבי מד"א יש יתרון