לד זפלין

indjones

New member
לד זפלין

שלום! צריכה עזרה ביצירת אוסף של לד זפלין. ראיתי את הקישור בטאגליין אבל אני רוצה שיעשו את העבודה בשבילי
אז אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על שירים "שפשוט חייבים" מלבד מה שיש לי כבר. all my love whole lotta love stairwat to heaven black dog good times bad times kashmir babe i'm gonna leave you since i've been loving you dazed and confused houses of the holy in the evening trampled underfoot immigrant song d'yer mak'er heartbreaker communication breakdown

טוב

דבר ראשון - למה לך לעשות אוסף? לד זפ הם להקה כל כך טובה שאתה פשוט יכול להקשיב לכל האלבומים שלה ולהנות מזה (אם מוציאים את In Through the Out Door שהןא גם סביר). אבל לא משנה. הנה שירים שמסודרים עפ"י האלבומים: מהראשון - Good Times Bad Times Babe I'm Gonna Leave You You Shook Me+Dazed and Confused (נא להגיש מחוברים) Communication Breakdown מהשני - Whole Lotta Love What Is and What Should Never Be Thank You Living Loving Maid (She's Just a Woman) Ramble On Moby Dick מהשלישי - Immigrant Song Celebration Day Since I've Been Loving You Gallows Pole Tangerine מהרביעי - Black Dog Rock and Roll Stairway to Heaven Going to California When the Levee Breaks מבתי הקדושים - The Song Remains the Same The Rain Song Over the Hills and Far Away D'Yer Mak'er No Quarter מגרפיטי פיזי - Custard Pie The Rover Kashmir In the Light Bron-Yr-Aur Down by the Seaside Ten Years Gone מנוכחות - Achilles Last Stand For Your Life Nobody's Fault But Mine Tea for One מדרך הדלת החיצונית - In the Evening Fool in the Rain All My Love מצטער אם נתתי קצת יותר מדי שירים אבל אני פשוט אוהב כאן את כל האלבומים (להוציא את גרפיטי שאני מחבב ואת דרך הדלת האחורית המזוויע אך חביב) ואת כל השירים בהם, אז קשה לבחור בין אמא לאבא, לא?

indjones

New member
תודה רבה!!!

וואי איזו השקעה. פשוט סתם התחשק לי אוסף. לא היתה לי כוונה להתחיל עכשיו להקשיב לכל האלבומים. ככה יהיה לי יותר קל ואני אדע במה להתמקד. אני לא אהיה מרשעת ואכריח אותך לבחור בין אמא לאבא
שוב, המון המון תודה.

OzzzzzY

New member
לדעתי כל שיר חובה...

לא שווה לך לעשות אוסף...עדיף לך לקנות אלבום מקורי באיכות טובה (שמעתי שמוכרים אותם במחירים טובים) , וככה יהיה לך יותר סדר בעניינים... בצורה הזאת שאתה עושה דיסק אתה סתם מערבב בין שירים שלא ממש קשורים אחד לשני....כששומעים באלבום בד"כ יש סגנון אחיד יותר ולא סתם עירבוב...

indjones

New member
ולדעתי...

פיספסתם את המטרה ואת הבקשה שלי. אבל תודה בכל מקרה על ההתייחסות.

למעלה