לד זפלין שולטים!!!

Miss CB

New member
ווהו...

מנצלש"ת בשביל שאלה... זה נשמע קצת טפשי אבל אז מה. מישהו פה ראה את הפרסומות שהיו עד לא מזמן ל"מופע שנות ה-70" בערוץ 3? נכון הייתה תמונה של בחורה? אז ברקע היה כזה "בייבי בייבי בייבי בייבי הולד מי..." שפשוט נשמע כל כך כמו פלאנט, מה גם שהסגנון היה זפליני משהו. וזה מתאים, כי אחת הדמויות - הייד, למי שלא צופה בסדרה - אוהב את לד זפלין מאוד... אז... השאלה היא, למי מכם שזה מוכר לו, האם זה אכן שיר של לד זפלין? ואיזה, בעיקר?

ouria

New member
זה אכן מאוד דומה לקול של פלאנט

אבל אני לא חושב שזה הוא. חיקוי חביב אמנם

WhiskyBar 1

New member
הייד, לאן נעלמת? ../images/Emo7.gif

וואי איך אהבתי את הטי שירטים שלו.

RuStY RaStA

New member
אוווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo10.gif

אני כל כך מתגעגעת לזההה...........

גם אני חשבתי על זה..

והבנתי מזה שזה אמור ליהיות פראודיה על פלאנט, או משהו כזה.

Miss CB

New member
וואלה?

אפשרות... אבל למה בעצם שזה לא יהיה פשוט קטע השיר שלהם?

PurpleGoat

New member
לא בהכרח פארודיה

פשוט כשמשתמשים בטלוויזיה בקטע משיר מסוים, ב99.9% מהמקרים זה בעצם לא השיר המקורי (קחו למשל את הפרסומת של FOX, נשמע דומה לביצוע המקורי של פלסיבו? תקשיבו שוב, זה קאבר) זה קשור לאיזה עניין עם זכויות יוצרים, לא הבנתי את זה לגמרי לעומק, אבל יוצא שאם משתמשים בגרסה המקורית, זה עולה הרבה כסף ככה שיכול להיות שזה באמת קטע משיר של לדזפ, אבל קאבר, ובת'כלס- מי יכול להשתוות לפלאנט? הרי רוב האנשים שינסו יישמעו כמו חיקוי עלוב

Miss CB

New member
כן גם אני שמתי לב לזה

לפעמים זה פחות בולט (פוקס ופלסיבו), לפעמים זה פשוט כואב לי באוזניים (סרפינג יואסאיי של הביץ' בויז, זה שפתאו םהתחיל "עגלה עם סוסה"). בכל אופן פה זה שונה לדעתי כי זו פרסומת שהשתמשו בה גם בארה"ב (לא?) ולא מקורית אז אולי הם פשוט לקחו אותה ו.. לא יודעת...

sacrament

New member
ב-fox זה לא קאבר!

נראה לי.........נכון? זה הקול שלו, אי אפשר לטעות עם כזה קול!

הרג אותי הפרק שבו

דונה קיבלה במתנה כרטיס להופעה שלהם ונתנה אותו במתנה(כאילו מי לעזעזל נותן במתנה כרטיס להופעה של זפלין?!?) ועוד בהופעה כולם ישבו מי יושב בהופעה שלהם?!?! יההה וכן הטישרטים של הייד(אין עליו..)מעוררי קנאה ביותר והקטע הזה עם ה-בייבי בייבי באמת נראה לי קשור ללד זפ

WhiskyBar 1

New member
הרג אותי

שהיו לאריק כרטיסים להופעה של פינק פלויד, ובמקום הוא נשאר בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Drums

New member
כןןןן

גם שמתי לב שיש די הרבה שמות של פרקים שהם גם שמות של שירים של זפלין. נ.ב זו הסידרה הכי טובה שאי פעם היתה! אני מת כליה ואני כל כך עצוב שהיא ניגמרה

ouria

New member
הפרקים בעונה האחרונה

זכו כמעט כל אחד לשם כמו שיר של הזפלינים

noosh

New member
דוגמאות זה די מיותר פה ../images/Emo13.gif

פשוט תסתכל על הדיסקים שלך
Babe, I'm Gonna Leave You Over The Hills and Far Away Black Dog The Immigrant Song Going to California Whole Lotta Love וכ"ו וכ"ו..

למעלה