לד זפלין הופעה חיה

Liorking

New member
לד זפלין הופעה חיה

על איזה אלבום הופעה חיה אתם ממליצים של לד זפלין?

dj MosheL

New member
אחד מאלבומי ההופעה הטובים של

הלהקה הוא האלבום המשולש HOW THE WEST WAS WON שהוקלט ביוני 1972 ב Los Angeles Forum & Long Beach Arena

Dartanyan

New member
בדיוק היום ראיתי אותו

אלבום משולש אם אני לא טועה, יקר להחריד. אפשר עוד קצת פרטים כדי שאני אדע אם הוא שווה את ההשקעה? תודה

האלבום הופעה הזה מדהים

זה הוקלט בתקופת השיא של לד זפלין. ג'ימי פייג' הגיע לשיא בנגינה ו- Dazed & Confused נמשך בערך 25 דקות אם אני לא טועה. כל שיר פה הוא בית ספר להופעות ואיך צריך לעשות אותן. אחד מאלבומי ההופעה הכי אהובים עליי אישית והכי טובים אי פעם לפי דעתי.

AeroTom

New member
"How The West", כמו שציינו פה

הוא האלבום שצריך לקנות בשביל זפ בלייב. בעיקרון עד שנת 2003 לא יצא ללהקה אלבום לייב אמיתי. ב-76 היה את The Song Reamins The Same, שבעיקרון היה הפסקול לסרט וגם לא ממש תופס בביצועים שם את זפלין בגדולתה על הבמה. ב-97 יצא ה-BBC Sessions שהוא נהדר, אבל עדיין לא אלבום לייב אמיתי מהופעות גדולות או ערבים מסויימים. ב-2003 סוף סוף הגיעה הישועה עם How The West Was Won. אלבום לייב משולש שכולל בתוכו 17 שירים מ-2 הופעות של הלהקה ביוני 1972 בלוס אנג'לס (25 ביוני ב-LA Forum ו-27 ביוני ב-Long Beach Arena). הביצועים נעים בין מופלאים למושלמים וזה באמת אלבום לייב מהטובים שנוצרו לדעתי. וסוף סוף אחד רשמי שתופס את הלהקה בענק במה שידעה לעשות הכי טוב. יש שירים מחמשת האלבומים הראשונים, כולל הגרסאות הארוכות של: Dazed & Confused Moby Dick Whole Lotta Love (באחת מגרסאות ה-Medley היותר טובות שקיימות לדעתי). יש 3 שירים מ-Houses Of The Holy שבוצעו אז 9 חודשים עוד לפני שיצא האלבום. גם הם וגם כל השירים בגרסאות נהדרות. הדובדבן על הקצפת מבחינתי הוא השיר שמסיים את אלבום הלייב הזה - Bring It On Home. גרסה ארוכה של השיר ואחת הרצועות הרשמיות היותר מושלמות שיצאו ללהקה. הבעיה של האלבום הזה הוא מחירו בארץ. אם יש לך אפשרות להזמין מאמזון-עשה זאת. המחיר הכי זול שלו הוא באוזן נראה לי וזה 187 ש"ח כזכור לי. אבל גם המחיר הזה בהחלט שווה להוצאה הזאת. אלבום לייב חובה מבחינתי וכמובן מומלץ בחום.

AeroTom

New member
ויש לציין כמובן ששלושת האלבומים

שהוזכרו כאן: The Song Remains The Same BBC Sessions How The West Was Won הם אלבומי ההופעה הרשמיים היחידים שיצאו ללהקה. יש עוד המוני הופעות משובחות של הלהקה בכספת שיכולים להוציא רשמית, וחבל שלא עושים זאת...

After midnight

New member
האמת היא שבמשך שנים

הייתי בטוח ש The Song Remains The Same הוא אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים שיש, ועד היום אני מאוד אוהב אותו, אבל אז שמעתי ה BBC ואת HTWWW והבנתי כמה הוא הד חיוור לדבר האמיתי, אגב, הדבר האמיתי באמת במקרה של זפלין אכן מצוי בבוטלגים היום, יש המון חומרים שלהם באיכות מדהימה שמסתובבים בקרב חובבי הלהקה ויכולים להיות יופי של אלבומים אם מישהו רק יטרח להוציא אותם, בהקשר הזה זה מזכיר לי מאוד את פינק פלויד. כנראה, בשני המקרים, שהאופציה להרוויח כל כך הרבה כסף רק מרימאסטר אחד של הופעה, גורם לזה שיחכו ויחכו ויחכו בדיוק לרגע הנכון להוציא את זה, אבל אין לי ספק שבסוף גם הסכרים האלה יפרצו.

AeroTom

New member
כן, זה מדהים כמה אלבומי לייב אדירים

יכולים לצאת רשמית...יש המוני בוטלגים באיכות נהדרת והמוני הופעות גדולות ככה קיימות. היה נראה שאחרי How The West שזהו, שעכשיו הכספות ייפתחו ויגיעו עוד הופעות באופן רשמי. היו גם דיבורים על How The East Was Won, שיהיה המשך ויאגד בתוכו מהופעות הלהקה ב-יפן ב-1971 בביקורה הראשון שם. אבל כיום נראה שאין משהו באופק וזה באמת חבל. חשבתי שיתחילו משהו כמו הסדרת בוטלגים הרשמית של דילן למשל...שזפלין יכולים בכיף להוציא כאלה ולחשוף את הקהל להופעות נוספות רשמית. מקווה שג'ימי יחזור לשאפתנות של 2003 עם העבודה והחיפושים שלו ל-How The West וה-DVD הכפול (בעצם How The West יצא רק בגלל העבודה על ה-DVD, אחרי שג'ימי מצא את ההקלטות האלה שמאוד אהב, בזמן שעשה חיפושים לחומרים בששביל ה-DVD). כי באמת יש ים של הופעות מופלאות שיכולות לקבל את הבמה רשמית עם הוצאות לייב משובחות.

bibi50

New member
את אותה הבקשה אפשר לבקש

בקשר עם הופעותיו של jeff beck !!! חשבתי שהבן אדם פשוט נעלם אלא שאם עוברים על ה utube מתברר שהוא עדין חי ובועט וגיטריסט שהוא לא פחות מהגדול מכולם. a day in the life של הביטלאות בבצועו בהופעה חיה ביפן מדגים את גודל ההפסד של כולנו

Welsh

New member
../images/Emo45.gif

ללא כל צל של ספק הוא אחד הגיטריסטים הגדולים וזה פשוט חבל שצריך לנבור ביו-טיוב כדי לראות אותו מופיע.

Aeroguy

New member
הוא דוקא הוציא אלבום נפלא שנה שעברה

בהחלט, אחד מהגדולים ביותר

bibi50

New member
לאיזה אלבום אתה מתכוון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

bibi50

New member
תודה על הקישור אלא

שאת ה LIVE שלו לא משווקים וניתן להשיגו אך ורק על ידי הזמנה ישירה מה site הרשמי של sony. רק ל sony ול beck הסברים למה....

LEATHER REBEL

New member
ג'ימי פייג' וכסף...

כסף יש לו די והותר, כך שבאמת לא ברור מה הקטע פה. מעניין שבוטלגים ימשיכו להימכר, יהא מחירם אשר יהא... ורק כשמדובר בלהוציא את אותו החומר לאור אבל בצורה רשמית, יש עם זה בעיות.

melancholy man

New member
זה לא הכסף של פייג'

וביננו אין הרבה אומנים שמחליטים מה ואיך ובעיקר מתי יצא להם.. חברות תקליטים שמוציאות אלבומים של שמות ענקיים באמת, כמו זפלין, פ"פ או הביטלס, שיודעות שכל הוצאה מחדש או הופעה שיוצאת פתאום עושה רעש אדיר מתזמנות את הדברים האלה הייטב, שיהיה הפרש שנים גדול מספיק בין הוצאה אחת לשניה, שהקהל "יחכה" בצמאון למוצר ארכיוני חדש, יש כאן ענינים מורכבים של שיווק וכאלה, חוץ מזה ונדמה לי שאצל זפלין זה תופס פחות, כי החברה מסתדרים אחד עם השני, יש עניין של יחסים בתוך הלהקה, איך הם רוצים להציג את עצמם, איך הם הם רוצים שישמעו אותם ובאיזה איכות ובאיזה הפקה, הדברים האלה לוקחים זמן.

Anuerysm

New member
תהיה בטוח שג'ימי לא מחפש כאן כסף

אחרת מזמן הוא היה מאחד את הלהקה

AdiX

New member
במקרה הזה יזכר לטוב קלפטון

ל EC יש המון אלבומי הופעות ו DVD יש לי כמות נאה של הופעות מתקופות שונות לאורך הקריירה הארוכה שלו וישנן לא מעט שעדיין לא רכשתי. גם ברשת מסתובבים לא מעט בוטלגים שניתנים להורדה בקלות (ע"ע חמור וביטורנט) ובשנים האחרונות שוחררו לא מעט הופעות וחומר שלא יצא עד כה באופן רשמי. בנוסף באתרי מעריצים ניתן לקנות בוטלגים ללא בעיות מיוחדות. לדעתי יש כמה מאות כאלו. כמעט כל הופעה שלו קיימת כבוטלג באיכות כזו או אחרת.

רענן111

New member
קלפטון בהופעה

ראיתי אותו בסוף ספטמבר במדסון סקוור גרדן בניו יורק. היה גדול. "לילה" צולם ונמצא ביוטיוב.

למעלה