לדר כרמית טל עוד

דניאל07

New member
לדר כרמית טל עוד

רציתי לשמוע את דעתך,לגביי מה שעשו לי , מה באמת האפשרויות הכי טובות והכי לא מסוכנות לחזק את דופן הבטן בצורה הכי יעילה ,והאם בארץ יש ביכלל ניסיון רב עם תיקונים כאלה שכמובן זה אף פעם לא יבוא במקום השריר האמיתי ,אבל החולשה גדלה עם הזמן למרות תרגילי ספורט שאני עושה ,וכל קו האמצע יותר ויותר סוטה לכיוון השריר החזק,ואז כאילו כל אזור השטח המנוון כאילו גדל,ויש פה ושם מיחושים ,גם באזור קו האמצע שכאילו אפשר להכניס שם את האצבע יותר עמוקבמיוחד כ12 15 סמ מעל קו התבורועוד כ 6 -7 סמ מתחת לקו התבור .כמובן שכל הרקטוס הימני שהוא כמעט עד למטה מנוון והתפתחות נוספת של החולשה בליניאה אלבה מחלישה אותי כללית פיזית וכמובן בתחום שהיה אהבת חיי וגם תליתי בו תקוות בשל פוטנציאל אדיר שהיה לי ,זה ניפגע בצורה דרסטית ,אני מדבר על שירה מיקצועית ברמה בינלאומית ,פשוט אין לי את התמיכה המאסיבית משרירי הבטן שצריך בשביל שירה ברמות של תום גונס ,בוצלי או מייק ברנט.וכתוצאה משנים של הדרדרות בתמיכה גם הקול שלךי לא מה שהיה מבחינת איכויות ויכולת כללית כל המערכת נידפקה

דניאל07

New member
בנוסף

בתור עורכת דין ,הצד של מכבי מנסים להראות כאילו העינין שולי ,ואני בטח לא מתכונן להתפשר כי הנזק הוא עצום מבחינת דופן הבטן .שום ניתוח לא יחזיר את הדופן לאפילו חלק ממה שהיה ,ועוד במיוחד שרופא מכבי חיזק אותי ואמר לי שמהחתך שהוא יעשה לי לא יקרה לי כלום ואני יוכללהמשיך גם מישקולות וגם שירה מיקצועית ואין לימה לידאוג,ואני שאלתי אותו אם יש סיבה לדאגה והוא אמר שאין סיבה ,ובחתך פרמדיאן לכריתת כיס מרה יש חומר כתוב בספרים שיש פגיעה בעצבים כך וכך וידוע שיש סיכונים של נזק בלתי הפיך ,בעצם הרופא רימה אותי או שבחר לא לספר לי את כל האמת.וזה רופא של קופת חןלים שמחזיקה מעצמה ברמה גבוהה ,,,,,חומר למחשבה

דניאל07

New member
המשך

אשמח לשמוע תגובה ולא להרגיש שהפורום הזה אפאטי ולא ממש מתיחסים

לא הבנתי את השאלה

אני מצטערת, אבל לא הבנתי מה השאלה ומה בדיוק ארע. אציע כי תפנה לעורך דין לא וירטואלי, כך יהיה קל יותר לקבל יעוץ.

דניאל07

New member
יש לי עורך דין ויש כבר דיונים מעל

שנתיים לפניי תחילת המישפט

למעלה