לדרך חדשה..

לדרך חדשה..

אישה שבורה המסך הורם בפניה המראה מולה ומה היא רואה את חייה מולה קמטים סביב עיניה הרבה היא עברה כמה סגדה לאהבה כמה עטפו אותה כמה טוב היא ידעה משפחה חמה בנתה ועתה נפרדת... כולה מבולבלת, מבוהלת שוקעת לה בחלום בלהות רוצה להתעורר לבאות רוצה להגיב לאיתותי החיים אך כוח אין לה היי שלום בבואתי היא אמרה סגרה את עיניה והמראה התנפצה לרסיסים אותם רסיסי תקווה קטנים נעלמו כלא היו.. וידעה כי השביל החדש שנגלה לעיניה יוביל אותה לדרך חדשה אולי לנחלה ...

לפעמים...

צריך לדעת לתת ללכת, עם כל הכאב הפחד הדמעות והאגואיסטיות שלנו, לפעמים "מספיק" זה "מספיק... דיברנו על זה, את יודעת למה אני מתכוונת...

../images/Emo25.gif

יודעת אישה, פורקת רק את לבי בכתיבה... היה לי מחסום מעצבות לאחרונה, עכשיו קצת משחררת...לאט לאט..

../images/Emo23.gif

מילותייך כל כך עמוקות מרגישה את הכאב והדמעות כל מילה נוגעת כל מילה ממש חרוטה זה גורם לכאב בנשמה שולחת אלייך מכאן המון אהבה היי חזקה אחותי...

../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הם הסתכלו האחד על השני ולא אמרו מילה וכך עברה לה מן דקה ארוכה אלוהים ברא אותה לאהוב אותו ועכשיו במבטה שלום לאמור היא מנסה כמה אכזרי וכמה לא אנושי פרידה בגלל מחלה סופנית שגודעת אהבה גדולה ואני יושבת על הכסא גוועת בעודי מביטה נאחזת בשפיות של הדקה מתפללת ומנסה להדחיק את התחושה המרה... מבטים...

למעלה