לדרורזי

razmel

New member
לדרורזי ../images/Emo45.gif

ראיתי היום 205 1.9 במקור. המכונית לבנה, מדהימה ושמורה במיוחד ע"י נהג שבפירוש מתייחס אליה בכבוד הראוי לה. הנהג אמר שהוא לא מוכן למכור אותה, ואם היא תימכר יום אחד זה יהיה לך בלבד. כבר רציתי להציע לו כפול מהסכום, אבל אז ראיתי את ההתקנה החובבנית של המערכת STEREO ברכב וירדתי מהרעיון...

© DrorZi

New member
בטח שיש תגובה ../images/Emo13.gif

רק לקח זמן להתאושש, אתה יודע, היתי 4 יום בלי אינטרנט והדילמה הכי קשה היתה איפה לנוח, (בחוף/בים/בחדר) איך (בטן/גב/צד) אז לוקח זמן לחזור... לגבי ה GTI, איך הגעתם לדבר עלי ואיפה ראית את הבעלים
מה שיפה באוטו זה שהוא 1900 מ-ק-ו-ר-י, שמור טוב, ללא מכות שלדה בכלל, מנוע משופר קלות והכי חשוב התקנה של סטריאו שמספיקה לבעל האוטו (ולמי שלא הבין אני זה שהתקין את זה
)
דרור זי, אכן מקווה שביום מן הימים יוכל לשים ידים על האוטו הספציפי הזה

razmel

New member
הסיפור המלא

ביום שישי אני וכספר עומדים ליד מפגש ה-5, בחניון הצדדי ופתאום מגיעה המלכה. כבר ממבט ראשון רואים שהיא מקורית (ג´אנטים, דיסקים אחוריים וכו), ושמורה בכפייתיות הראויה לה. כספר ניגש אליו ותוקף אותו. "האוטו במחירון שווה בערך 15K, אתן לך 20K" הנהג, יודע מה שוויה באמת, ומתייחס למחיר במחירון בהתאם, ממש נפגע מההצעה. אני הצעתי 40K, וכספר כמובן מייד נפגע ואמר שהרסתי לו מו"מ שעוד היה מתקדם לאן שהוא. גם ההצעה שלי היתה רחוקה מהמחיר שבעל הרכב חשב שהוא יכול לקבל, ובצדק. מסתבר שזו הפעם הראשונה שלו שהוא מגיע למפגש, והוא שמע עליו במקרה בתערוכה שמתקיימת בתחנה המרכזית. תוך שניות כבר ההמונים גדשו את הרכב מכל כיוון. מביטים בפליאה. "חילצנו" את הנהג ודיברנו איתי. הוא אמר שהרכב אצלו כבר 4 שנים, סגור בחניה עם גיחות קצרות לאויר העולם. הוא הסביר שלא שווה לו למכור את הרכב (אין עליו מחיר ריאלי הגיוני) ואמר שאם היא תמכר יום אחד, זה יהיה למתקין המערכת - דרור זילברמן אלמוני. אף אחד לא קישר אותך לשם המשונה הזה, ואז הוא סיפר על האפסילון ועל RSI של חבר שלך, ומישהו קישר שדרור זילברמן זה אולי השם הקודם שהיה לך לפני הנישואין. זהו, זה הסיפור.

למעלה