לדפנה!!!

LISA AND JUSTIN

New member
לדפנה!!!../images/Emo13.gif

אני לא הבנתי ת'קטע של הרשימה שאני צריכה להביא לך..בקשר לדוכן.. אני יכולה לבקש ממש ממש מה שבא לי... אני רוצה שכל השולחן יהיה מצופה בזהב זה אפשרי.. <ולכל חברי הפורום אני מעריצה של ג'סטין..אפשר לראות..אז כל הודעה תיהיה מלווה בתמונה שלו:)..סליחה..אבל אני מכורה>

dafna131

New member
בקשר לרשימת חומרים

היי בנות, אז כמובן שלא כל דבר אפשר לקנות (לבקש מותר הכל... לקבל-לא
אמרנו שמה שיש לנו באולם זה שולחן (כמו שולחן בי"ס) ומן לוח גדול מאחוריו (אותו רוחב כמו השולחן אבל פי 2 גובה). על השולחן - מפה וזהו !!! אז לגבי רשימת חומרים: תלוי איזה עולם תוכן אתן עושות - אבל הרעיון הוא שהדוכן צריך להעביר את האוירה של עולם התוכן. אם זה עולם המוזיקה - אז אפשר לצייר על בריסטול תוי מוזיקה, ואז תרשמו לי ברשימה: בריסטול 1 , ובאיזה צבע) אם תרצו לקשט את הבריסטולים עם נצנצים או משהו אחר, אז לכתוב לי : 1 חב' נצנצים בצבע... לגבי מוצרי הקד"מ: שוב, אם זה עולם מוזיקה לדוגמא ותחליטו שאתם רוצים להכין CD כמוצר קד"מ, אז תצטרכו 3-5 קופסאות של CD (ואת העטיפות הפנימיות תכינו מדף לבן שעליו תרשמו מה שתירצו + לוגו החברה). קפיש? אז רשימת מוצרים לדוגמא של עולם התוכן מיסטיקה תהיה: א. 2 בריסטולים : 1 בצבע לבן, 1 בצבע כתום. ב. 1 חב' נצנצים בצבע זהב, 1 חב' נצנצים בצבע אדום. ג. 1 דף מדבקות בגודל דף A4 (ואתם תצבעו את המדבקות באיזה צבע שתרצו) ד. טושים עבים ה. דבק דו-צדדי ו. חמסה 1 (למוצר קד"צ) ז. 5 נרות קטנים (לאוירה מיסטית) ח. 5 מחזיקי מפתחות ט. 5 בלונים י. כריות/ שטיחים וכד'. מה שחשוב זה להבין שחלק מהדברים תצטרכו לארגן בכוחות עצמכם (כריות/ שטיחים/ בגדים) וחלק אני אביא לכם חומרים שמהם תוכלו ל ה כ י ן את מוצרי הקד"מ שלכם. ( בסיידר? אם יש עוד שאלות - אני כאן. ולגבי ג'סטין - באמת שווה

LISA AND JUSTIN

New member
האאאא..

עכשיו הכל מובן..תודה..איזה חמודה את:)) <וכולם יודעים שאני לא חנפנית> ואני יועת שג'סטין שווה ביותר!!!!

למעלה