לדעת לסלוח

לדעת לסלוח

היום יותר מתמיד נראה לי משהו כמו משימה בלתי אפשרית אולי אפשרית אבל,,,,,, כמו לחצות מדבר חם מצמיא מעייף בודד האם באמת ניתן לסלוח על הכל?

../images/Emo41.gifומה יותר קשה/קל../images/Emo35.gif

לסלוח או לבקש סליחה
את יכולה לסלוח אבל לא לשכוח
שנה טובה

שם...בין...

Jardin du Trocadero לבין ה- Tour Eiffel ... מצד ימין,לפני pont d'Iena...יש מנֶז' עם סוסים מצועצעים... נחמד עם הרבה סחרחורת בלופות...בואי,קטן עלינו

R a c h e li

New member
יששששששששששששש

בעיה קטנה, תמיד העדפתי את האיילות בדילוגים את על סוס ואני על אייל מה דעתך
אז בכל זאת יוצא מנג'
יאללה מתי הטיסה
לפחות השתחררנו מהאנגלית חחחחחחחחחח נו נו איך הלופה שלי

הסליחה היא קודם כל עבור הסולח..

אני אם אני סולח, ואני סולח.... אני עושה את זה קודם כל לעצמי!! מעדיף לא לסחוב על גבי הצנוע..משאות כאלה..
ואם כל כך קשה לי ... אז אני סולח גם בלי שהצד השני יודע שסלחתי לו. זו כל התורה על רגל אחת..

ורד 3

New member
אני קיבלתי החלטה !

אני מסמיכה אותך בזה הרגע ... לחכם גדול בתורת החיים ... עכשיו יש לי שאלה אלייך שממש לא קשורה ..... הבוקר איש מצחיק אחד אמר לי .... "את יודעת אלהים עשה טעות לקח מאיתנו צלע וברא את האישה " אני באופן אישי אמרתי לו ..... האמת...זה נכון ... ואתה חכם קצין וג'נטלמן מה דעתך בנושא ?

ורד 3

New member
על מה בדיוק ?

נהיגה מופרזת ? שוטטות ? מציצנות ? משוטר או שוטרת ?

ורד 3

New member
תגידי את קוקו ?

הבהלת אותי עם ....ה........ I DO I DO I DO יש לי דפיקות לב... קול ששון וקול שמחה.

בראשית א' פסוק כז'

כך כתוב שם: וַיִּבְרָא אֱלֹהִים אֶת-הָאָדָם בְּצַלְמוֹ, בְּצֶלֶם אֱלֹהִים בָּרָא אֹתוֹ: זָכָר וּנְקֵבָה, בָּרָא אֹתָם. כח וַיְבָרֶךְ אֹתָם, אֱלֹהִים, וַיֹּאמֶר לָהֶם אֱלֹהִים פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוּ אֶת-הָאָרֶץ, הידעת על הפסוק/פרק/תוכן הזה?

למעלה