לדעת לומר לא

dabadabada

New member
לדעת לומר לא

אני אולי לא מייצגת פה את הרוב, אבל אם יש דבר אחד שכן למדתי בקשר השליטה האחרונה שלי זה לדעת לומר לא וכן לעמוד על הגבולות שלך (למזלי זה בדיוק מה שהוא רוצה שאלמד).

ראיתי מקרים (כאדם סובייקטיבי מהצד) שראיתי ששולט שבר אשה , הוא לא בא מהמקום של להיטיב עמה אלא מהמקום של לפגוע בה ולקחת מה שהוא יכול . מהמקום הזה אני לא יכולה שמהות הקשר בין שולט-לנשלטת הוא פשוט לומר כן על כל דבר, ממש לא . להפך אני חושבת שבקשר שליטה עמוק בונים משהו מיוחד- שנותן ומעשיר כל אחד מהפרטנרים . זה יכול להיות גם משהו רגעי להנאה, אבל לדעתי הרבה פעמים שם זה מפספס את השינוי הפסיכולוגי שמתרחש בו.

לדעתי אם אין הדדיות בקשר , ומנצלים מקום פגיע זה מעורר דחיה.

אז בניגוד למה שחושבים, אני חושבת שכל נשלט/ת צריכ/ה גם לדעת להפעיל את הראש שלה ולעמוד כנגד דברים שהם לא מתאימים לה ולא לרוחה אם זה חלק מהגבולות שהיא יודעת שאין לחצות אותם.

קשר אמיתי זה בהחלט הקרבה וויתור על השליטה שלך לגבי עצמך, אבל יש גבול לכל דבר.

מה דעתכם בנושא?

נ.ב.

אני מאמינה שיש יותר מסוג קשרים אחד ויתכן שאני לא מדברת פה על כל הקשרים ואפילו לא על הכלל שלהם, זוהי דעתי בנושא.

gidionline80

New member
אז

את אומרת לא על כל דבר או רק על מה שלא מתאים לך לבצע?
ורצוי באמת שתמנעי להכניס את המילה אמיתי כי לכל אחד יש אמיתי שונה. בדסמ אמיתי שולט אמיתי נשלטת אמיתית וכו .
והדדיות אינה קימת ביחסי שליטה זו מערכת יחסים א- סימטרית לחלוטין.
חוסר שוויון אמיתי.

dabadabada

New member
חשבתי שהייתי ברורה

אני מדברת על גבולות קבועים מראש, מן הסתם שבזמן "סשן" לא אומרים לא .

תלוי באמת לאיזה סוג של מע' יחסים מדובר, אם זה שליטה בלעדית כשאדם בא לאדון שלו פעם ב.. או שליטה מלאה של מגורים יחד וכו'.

מישהו העיר כבר לפני על היחס השונה שבין שפחה/נשלטת.
מקבלת את ההערה לגבי "אמיתי".

מה שכן, אני עדין בדעה (שוב ממה שראיתי) שביחסים כאלה עלול להיות נזק אמיתי ולכן דבר ראשון חשוב לבחור בקפידה את האדם המתאים ודבר שני צריך לשים לב עד איזה מקום אתה מעוניין שהשליטה תגיע בחייך.

ביחסים כאלה?

וביחסים וניליים לא ראית אנשים נשברים?

תעשי טובה, בחורה מטומטמת שמאבדת את עצמה לדעת בזוגיות,
תעשה את זה עם שולט ועם חבר ונילה פצפוצים.

מי שבטוחה בעצמאות ובעמוד הדרה שלה, בזכות הקיום העצמית שלה בעולם,
תגיד כן אדוני בגאווה
ולא תפחד שזה יחסל אותה.

A לוןA

New member

רק רצוי להוסיף-
ראיתי כבר כמה וכמה נשלטות, שעברו כמות נכבדה ויפה של גברים וקשרים, עד שהגיעו לבדסמ. וכולן כולל כולן הגיעו בהרגשת "אהה, סבבה. עוד זיון מרגש. נוסיף קצת אזיקים ושוטים- ויהיה מגניב"
אצל רובן המכריע (מי שמצאה את השולט המתאים לה)- הצלילה לעומק והמהירות שבה זה קרה הדהימו אותן.

אז הכל נכון, אבל צריך לקחת בחשבון שבדסמ יכול לקחת אותך עמוק יותר- הרבה (!) יותר מהר- ומכאן גם הזהירות המתבקשת.

dabadabada

New member
את מתעלמת

מהסיבות שחלק מהנשים/גברים ודאי כאלה שחדשים בעולם הזה מגיעים לקשרים האלה ודי לחכימא ברמיזא.

(אני מניחה שהגישה שלך היא ולשטיא בכורמיזא- אני ממש לא מסכימה).

וכן, אין ספק שביחסים כאלה יש הרבה יותר סיכון דווקא מהמקום של השחרור הזה שלא אפשרי עבור מי שאינו ונילי במערכות יחסים שכאלה.

יקירתי,

תעשי מה שטוב לך.

באת לקבל אישור?
רצית לשאול מה דעתנו?

פעם הבאה תעשי בצורת שאלון אמריקאי
ותכללי רק 4 אופציות שנראות לך

A לוןA

New member
אנשים נכנסים לקשרים בכלל

לעיתים מכל הסיבות הלא נכונות
זה לא קשור לבדסמ, זה קשור לדפיקות הכללית של המין האנושי.
וגם בבדסמ, כמו בונילה, יש כאלו שיקחו את הקשר למקום מעצים וטוב, וכאלו שיקחו אותו למקום משברי ומפרק.

אחד ההבדלים הגדולים בבדסמ הוא שהדברים הם על השולחן, ויש לגיטימציה לפתוח אותם ולדבר (וגם להתייעץ) עליהם.

A לוןA

New member
אני אסביר

אצל זוגות בדסמיים מילים כמו העצמה, צמיחה, אחריות, מעורבות ודיונים על גבולות, קוים אדומים וכל היתר הם דבר שניתן אפשר ורצוי לדבר עליו- וזה נמצא על השולחן, ובד"כ מההתחלה.

כמה זוגות וניליים אתה מכיר שעשו שיחת גבולות? העדפות מיניות? זה מגיע בד"כ (אם בכלל) רק עמוק מאוד בתוך הקשר.

newcharm

New member
אני מבין

זה כמובן הגיוני וטבעי.
במערכת יחסית של זוג ונילי הסיכונים (לפחות הפיזיים) פחות מוחשיים ולכן אין ממש הכרח
לדון בהם, אם כי העדפות בסקס עצמו כן עולות על השולחן ואם לא אז לפחות אונליין כזה רלוונטי.

dabadabada

New member
חוץ מזה לא הבנתי למה אתה שואל את זה

"את אומרת לא על כל דבר או רק על מה שלא מתאים לך לבצע?"

נראה לך שאם הייתי אומרת לא על כל דבר או באופן כללי על הרוב הייתי בכלל פותחת פוסט כזה?.
במקרה כזה הייתי פוטרת את עצמי בלא גורף, ושלום על ישראל.

1. גבולות זה אחד הדברים

הכי חשובים. גם לשולט וגם לנשלטת.
2. ניצול רגשי וגופני מתקיים גם במערכות יחסים וניליות. ובצורה הרבה הרבה יותר גרועה לדעתי.
3. השולט הראשון שלי לימד אותי להיות מאוד מאוד מדוייקת לגבי הרצונות שלי. זה היה מדהים! אף פעם קודם לא הכריחו אותי להקשיב לעצמי ככה. זה לא אומר שהוא עשה מה שרציתי- אבל זה הרעיון של התמסרות.

A לוןA

New member
זה מאוד תלוי

מה סוג הקשר- אם זה קשר ארוך וזוגי, או חד פעמי ו"סטוצי"
ברור שמסירת השליטה בראשון תהיה עמוקה/מנטלית יותר מאשר בשני, מאחר ויש מקום (וזמן) לבניית יחסי אמון ביטחון וקירבה, וכך גם מסירת השליטה תהיה עמוקה יותר.
בכל מקרה, לטעמי, נשלט לא צריך לעמוד על הגבולות שלו מכיוון שהשולט לא אמור בכלל לעבור על גבולות אלו, בוודאי שלא בלי לדבר קודם ולקבל הסכמה על המשחק עם אותו גבול (רק שאז, אם מתקבלת הסכמה כזו, הוא כבר לא כל כך גבול)
אם יש שולט שמסכים לקבל נשלט עם גבולות מסויימים, ומנסה לחצות גבולות אלו לאחר מכן כי הגבול לא מתאים לו- יש כאן בעייתיות (אם לא חמור מכך)

אני מסכימה לחלוטין עם דברייך ואנני בעלת נסיון

ולו בחרתי קשר כזה זה בדיוק מסוג הדברים שהייתי מקפידה שיהיו כי אחרת גם בעיניי זה דוחה ומשפיל.
גבול/קו אדום חייב שיהיה.

ואם לסבתא היו גלגלים

שתי דקות את פה וכבר הספקת להגיד על משהו שהוא דוחה ומשפיל.
הישג.

למעלה