לדעת כולם!!!!

BAD KING

New member
לדעת כולם!!!!

שריר הוא סתם נוד נפוח שמבלבל לכולכם ת´שכל וכל השטויות שהוא אומר אלה סתם קשקושים כגון בלה בלה בלה בללללהההה בהלבהל בהל ואני מציע שלא ינתן סיכוי שהבלבולים שלו יגיעו למצב שכבר יהיה לו ה"כוח" לבלבל לנו את המוח, אני מקווה שכבר אין לו "כוח" זה כי אם יש לו "כוח" זה אז הוא רק יבלבל וימשיך לבלבל לנו את המוח ואני רוצה שתידעו זאת כיוון שעדיף לכולנו שלא יהיה לו ה"כוח" לשגעגע אותנו בצורה זאת ת-ו-ד-ה לכל מי שקורא ולוקח לשומת ליבו הודעה זו

שריר

New member
יש לי כח חלום חיי התגשם

ךמה יש לי תחושה שאתה בראטקאט ואתה מזה מפחד מזה שאני אצחק עליך? אני נוד נפוח אני אשנה את הפורום מאיפה הפלצנות הזו? למי אני מבלבל פה את המוח על מה אתה מדבר? ומי זה אותנו אף אחד לא מכיר אותך פה

shabaz

New member
באד קינג...אתה צודק

סתאאאאאאאאאאם... תאמת...נראה לי זה אחיו התאום ה....תאום (זה מספיק גרוע) חחחחח... תגיד לי...נראה לך שמישהו מקשיב למה שאתה אומר ילד? מי רוצה את ברטקאט? במיוחד אחרי שהוא אמר:" בלה בלה בלה ביצים בלה בלה בלה בלה בלה זובי בלה בלה בלה בלה תאומים נהרסו בלה בלה בלה בלה הכל בלה בגלל בלה הערבים בלה (הכל בגלל הערבים זה דווקא נכון...) טוב...הקיצר בלעע קפוץ לי:) אין לי מילים כי אני מת מעייפות....מסיבה לא ידועה... וגם לא הצלחתי הקרנה... (דרך אגב...הרגליים שלי קפצו...איזה מגניב זה היה)

למעלה