לדעת הכל ;)

Dudzman1

New member
לדעת הכל ;)

קודם כל התאכזבתי מאוד שהוא לא יצא באופן פיזי לפני החגים כי תכננתי לקנות אותו כמתנה לכמה אנשים. בחשיבה רציונלית פשוטה - נראה לי הפסד כספי גדול , אך יכול להיות שדברים שרואים מכאן לא רואים משם. מעבר לכך הדיסק יפה ומיוחד ואני ממליץ עליו בחום! , במיוחד 3 שירים: השיר בניתי בשיתוף עם אסף - שיר מדהים ומרגש! , ללא ספק השיר הטוב ביותר בדיסק לדעתי. תמיד אהבתי את החיבור בין עמיר לאסף שנראה לי לא שיתפו פעולה מזה זמן , כן ירבו יצירות משותפות ומשובחות מעין אלה השיר הכי גבוה - לוקח למקום יפה וכמובן השיר בעולם אחר - מיוחד טוב ונוגע אהבתי את הגלויות המוסיקליות - מחבר אותך יותר לשיר - יוזמה מבורכת. לגבי השיר אדם - מילים חזקות. שירה מעולה כתמיד - חבל שזה יצא בצורת טראנס רועש כזה - ויכל להיות שיר הרבה יותר טוב ונוגע בגרסה שקטה יותר ובלי כל הוואג'ארס המיותר שגורם לך לעשות נקסט מהר מאוד אחרי שמיעה או שתיים. או במינימום דרך אמצע. פשוט נשמע לי פחות עמיר כל הבלגאן הזה(הרעש המוגזם), כמובן זאת רק דעתי האישית. מפוספס - אך אולי נזכה ביום מן הימים לגרסא יותר מתוקה.

גילי279

New member
DUZMAN1

כשאתה אומר לפני החגים למה אתה מתכוון? הדיסק יצא לפני סוכות ויכולת לרכוש אותו פיזית בנבל עשור בסכום מצחיק של 50 ש"ח אחלה מתנה ואחלה דיסק חג שמייח

יניב160

New member
הדיסק הפיזי הגיע רק לפני כיפור

גם לפי דעתי זה היה רעיון גרוע להוציא את הדיסק הפיזי מאוחר מכמה סיבות: א. מעצבן לדעת שיש דיסק ואתה לא יכול לשמוע אותו כי אתה מחכה שהוא יגיע. ב.בשביל לשמוע אותו מוקדם הייתי צריך גם להוריד אותו וגם לקנות את הדיסק הפיזי(כי כמובן זה לא כיף דיסק דיגיטלי הכי כיף זה דיסק פיזי) ג. אנשים שואלים אותי איפה אפשר לקנות ואני אומר להם שמזמינים והם לא קונים בגלל זה. נ.ב. כל הערות האלה ח"ו לא אומרות שהדיסק לא טוב, אני חולה על הדיסק הזה, אני שומע אותו כל היום, דיסק מטורף פשוט, רק חבל לי שהיתי צריך לחכות הרבה זמן עד שהוא הגיע.

למעלה