יקומים מקבילים
עבר הווה ועתיד קורה ברגע זה ..
הקישור :
יש מסביבנו אין-סוף יקומים מקבילים.
היקומים המקבילים שהם הכי זהים לנו הם בעצם הכי קרובים אלינו.
את העכשיו שלכם, רק אתם חווים אך מכיוון שהיקומים המקבילים הם אין-סופיים במספרם, נוכל בקלות לראות כי ביקומים הקרובים אלינו מתנהלים חיים של "כפילים" שלנו אשר גרים באותה סביבה ואותה מציאות אך עם שינויים קלים ובעצם עושים את כל מה שאנחנו עושים רק מיליונית השנייה אחורה בזמן וגם, קדימה. למעשה, אנחנו חווים "עבר" של מישהו אחר.
מכיוון שיקומים הם אין-סופיים, נוכל למצוא בקרבינו גם את כל התרחשויות העתיד האפשרויות.
בואו נאמר כי בעצם ביקומם הקרובים אלינו, אתם לא תמצאו את עצמכם בעתיד בבית סוהר (אני מקווה) אלא תמצאו את עצמכם בסיטואציה שיותר הגיונית לחיים שלכם. או בעצם, משהו שיותר הגיוני לקוסמוס בו אתם נמצאים.
זה יהיה נחמד לחשוב על זה שכל היקומים המקבילים הם בעצם הקלטה של רגע ורגע בעבר ובעתיד, כל מה שהיה יכול לקרות בעצם קורה ברגע זה וכל מה שיהיה יכול לקרות בעתיד, גם קורה ברגע זה ממש; אנחנו פשוט, נבחרנו לחיות את הרגע הזה.
החדשות המשמחות הם שאתם יכולים להשתמש ביקומים הקרובים אלינו בשביל עצמכם.
חשוב מאוד לא להיות אנוכיים כי, אם הבנה כזאת, ביחד נוכל ליצור שינוי אדיר בעולם.
בעצם, כל התרחשויות העתיד "הוקלטו" ובעצם, האפשרויות הם אין-סופיות ואנחנו יכולים לנתב את עצמנו כמעט לאן שנרצה.
זאת הסתכלות מעניינת על חשיבה חיובית. בעצם, אנחנו חיים בתוך גוש אינסופי של אפשרויות ויקומים אשר לכולם מציאות דומה. (ככל המרחק כך גם החוקים משתנים. בסביבת יקומים רחוקים הדינוזאורים בעצם עדיין חיים וביקומים עוד יותר רחוקים קיימים להם יקומים בעלי חוקי פיזיקה שונים).
היקומים תלויים אחד בשני, העניין של המרחק באמת משפיע ויש סיבה לכך שיקומים דומים לנו קרובים אלינו. מהסיבה הפשוטה, הסתברות.
מהי ההסתברות שאני ארים את היד עכשיו? מהי ההסתברות שאני אדליק את המזגן עכשיו? הכול תלוי במה שקורה כרגע ביקומים המקבילים.
עכשיו כשאתם מודעים, תוכלו "להשתמש" ביקומים המקבילים ולהשפיע בעולם. גם בעזרת המחשבות שלכם, תוכלו לשנות יקומים שלמים.
תדמיינו כי ביקום הזה, חשבתם על רעיון וסיפרתם אותו לחבר קרוב. כבר במצב כזה, ביקומים המקבילים אלינו, הרעיון הזה נהפך כבר לתורה וביקומים היותר קרובים, הרעיון הודלף כדרך החבר לאנשים אחרים והם אהבו אותו והדליפו אותו גם.
כשדברים כאלו קורים אז הם גם משפיעים ישירות גם על היקום שלנו. מחשבה אחת יכולה ליצור ניצוץ שלם.
אולי בעצם, המחשבה הזאת צצה לכם בראש מכיוון שהיא צצה למישהו אחר בראש? היקום לוקח את התודעה שלנו להרבה כיוונים בחיים וכאן זה מתפרש. בעצם, אין רצון ובחירה חופשית. אף-אחד גם לא שאל אותנו אם אנחנו רוצים להיות פה.
קשה להיות שמחים אחריי קריאה של שורות כאלה אבל האם באמת זאת הייתה המטרה שלי?
זה טיפ בשביל שתכירו את עצמכם. בעצם, כל העבר שלנו קורה עכשיו, כל העתיד האפשרי שלנו גם קורה עכשיו אבל אנחנו? בעצם חיים את הרגע, את השנייה הזאת.
המלצה שלי, אם נבחרתם לחיות את הרגע הזה, אל תפחדו מהעתיד במיוחד אם תוכלו לשלוט בו וגם אל תתנו לעבר לשלוט בכם. תמחקו את כל מה שאתם חושבים על מי שהייתם ועל מי שתהיו. תשאלו את עצמכם כמה פעמים. מי אתם עכשיו? תקומו כל בוקר חדשים ותכירו את עצמכם בכל זריחה מחדש. בעולם אידיאלי לא היה עבודה או לחצים אבל גם כשאתם שם, תהיו עצמכם.
תכירו בכך כי אתם כוללים גם אותי ביחד, וגם השכנים שלכם והכלב שלהם, הם חלק ממך. הסיבה הפשוטה שאין לנו רצון חופשי זה בגלל שאנחנו לא כאן לבד. בעצם, הכול נוצר בשבילנו אבל אנחנו באנו בשביל כולם.
כולנו מורכבים מאותם חלקיקים בסיסים שקיימים בכל החומרים והחיות ביקום ובמולטי יקום.
כולנו זה הבסיס והבסיס זה אנחנו.
חבר'ה, פיס ואהבה... סוף שבוע נעים.
נכתב על ידי mHui , 10/11/2012 02:42