לדעתכם...

אין הוכחה? באמת?

ומה עם זה שדמבלדור ולופין אמרו שסריוס הלך מבלי לשוב? ומה עם זה שאפילו הארי בתוכו ידע שסריוס מת. בגלל זה ההתפרצויות שלו במשרד של דמבלדור, כי הוא לא השלים עם העובדה שסריוס מת, ורק אחרי השיחה עם דמבי הוא התחיל לאט לאט לקבל את זה. ( עובדה שהוא פנה לניק כמעט בלי ראש, כי הוא חשב שסריוס הוא רוח,וגם דבריו של ניק שסריוס המשיך בדרכו מוכיחה מעל לכל ספק בעיניי לפחות שסריוס מת )

וחוצמזה, הכוונה של רולינג היא

להשאיר את הארי לבד מול וולדי (חוץ מהרמי ומרון אולי) אז או שהיא הרגה את סירויס (גם) או שהיא פשוט הכניסה אותו לעולם המתים, והוא מאותגר קיומית (שזה בעצם אותו דבר לא?
) בכל אופן, הוא לא יחזור. היא הרי רוצה להשאיר את הארי לבד.

2 Mיכל

New member
מת אבל לדעתי הוא יופיע בשביעי.

גם אם רק בזיכרון של מישהו מההגיגית. רולינג לא החזירה אף אחד לחיים ולא מחזירה. יותר מדי אנשים אישרו שהוא מת (מה שלא קרה בנוגע לוולדמורט למשל).

mjlk

New member
מי האנשים האלה?

דמבלדור והתעויוט? רמוס? כולם חושיבם שהוא מת! אולי הוא לא יחזור בגופו בספר השביעי - אבל שיהיה ברור לכולם - הוא לא מת, כי אין שום הוכחה שהוא מת! הוא נפל לפרגוד שאף אחד לא יודע מה הוא עושה. ואפילו הקללה של בלטריקס זה לא אבדה-קדברה...!

2 Mיכל

New member
זה לא משנה מה הקללה של בלטריקס

הייתה. הוא לא מת מהקללה, היא רק העיפה אותו. וכבר אמרו שהפרגוד הוא מעבר מוחשי בין החיים למוות, לא? טוב, בכל מקרה אין טעם להתווכח. את יודעת שלא תשתכנעי ואני יודעת שגם אני לא
.

rds15

New member
דווקא יש הוכחה.

הצוואה. אם סיריוס לא היה מת, קריצ'ר לא היה מציית להארי. ואת לא יכולה לדעת מה הקללה שבלטריקס שלחה. ידוע רק מה הצבע של הקללה הראשונה, לא של הקללה השנייה.

אנה92

New member
נצל"ש

למה לדעתכם רמוס ישר בדקה שסיריוס נכנס לשם אמר שהוא מת?! הוא לא חיכה שיצא אז זה ברור שלא יוצאים משם.. אבל השאלה שלי היא לאיזו מראה דו צדדית הארי התכוון??

yuvi217

New member
המראה שסיריוס נתן לו

אחת מהמראות שהיו שייכות לסיריוס וג'יימס. הוא אמר לו שבכל מקום שהוא יהיה, הארי צריך רק לקרוא בשמו ואז הם יוכלו לדבר ולראות אחד את השני. הארי ניסה, אבל המראה כנראה לא הייתה עם סיריוס כשהוא נפל מבעד לפרגוד.

saaror

New member
יש לי רעיון אדיר

שהארי יזרוק את המראה השניה לתוך הפרגוד ולא משנה מי שם,הוא יראה אותו והם יוכלו לדבר,ולפחות לחקור את עולם המתים...ואם זה יהיה סיריוס..שישו ושימחו

Mrs Amber Bloom

New member
אני מאמינה לרמוס ודמבי../images/Emo41.gif

רמוס: "הוא לא יכול לחזור, הארי," (...) "הוא לא יכול לחזור כי הוא כבר מ-" (כאן הארי קוטע אותו בגסות שמתאימה להארי). ואח"כ גם דמבי אומר את זה. גם בחמישי וגם בשישי. אני חושבת ששניהם, או לפחות רק דמבי, יודעים מה זה הוילון הזה.

InBaR 85

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

למעלה