לדעתכם...

JEDAY MASTER 1

New member
לדעתכם...

לדעתכם המשחק על הסרט השלישי יצא גם למחשב האישי? כי כרגע הוא רק לפלייסטיישן 2 ואקס-בוקס, ואין לי אף אחד משניהם...

לא זכור לי מקרה שבו משחק שמלחתחילה

לא היה למחשב ואז לבסוף היה גם לי אין אף אחד משניהם וזה ממש מבאס

art of fugue

New member
כוס אימם של לוקאס ארטס

משלמים להם פול כסף מהמייצרים של הקונסולות והם מוציאים ת'משחקים הכי שווים והכי מבוקשים לקונסולות האלה... טפו הם צריכים להתבייש

Earth Jedi

New member
להתבייש או לא ...

זה עניין חומרי [כסף] ואין מה לעשות בנידון... היום [במיוחד בצפון אמריקה] המחשב האישי זהו מכשיר לעריכה, לעבודה וכו'... הקונסולות [לרוב PS2 וXBOX] הם למשחקים. לכל גיימר בארה"ב ימצא PS2, XBOX או שניהם ולא PC :\\ אבל למרות זאת כולם מעדיפים את השליטה של המחשב [יעני שליטה במשחק....קלה יותר]

blagen

New member
כן, מבאס, אבל יש פתרון...

אם יש לך כונן שקורא DVD במחשב, אתה יכול להוריד אמולטור שיאפשר לך לשחק משחקים לPS2 במחשב עצמו... אתה גם יכול לקנות שלט כמו של PS2 ולשחק במחשב כמו ב-PS2. הנה קישור להורדה של האמולטור לPS2 דרך ה-EMULE. *הקישור אמנם מוביל לאתר שיתוף קבצים אבל ההורדה אינה מפירה זכויות יוצרים והינה חוקית*

סבבה יש לי כונן דיוידי אבל שמעתי

שמעתי שאין כזה אמולטור לסוני 2 למחשב שעובד כאילו יש אמולטור למחשב אבל הוא לא עובד כמו שצריך אם בכלל אז השאלה שלי אם זה בדוק?

blagen

New member
אני אישית לא בדקתי...

וגם לא ידוע לי שמישהו בדק וזה עבד.. מאחר שאין לי משחקי PS2 לבדוק את זה, אני אצטרך לקחת מתישהו ממישהו אחר. אם יצא אני אבדוק בשבילך, בינתיים אין לי מושג.

למעלה