לדעתכם : בחור שיוצא עם בחורה בעלת שם זהה ?
ק קליט New member 19/2/12 #11 אין פה שום בעיה אנשים לא ירכלו עליך בגלל זה, כמו אם נניח היית יוצא עם צולעת אז אנשים היו אומרים בטח גם לבועז יש בעיה
אין פה שום בעיה אנשים לא ירכלו עליך בגלל זה, כמו אם נניח היית יוצא עם צולעת אז אנשים היו אומרים בטח גם לבועז יש בעיה
ק קליט New member 19/2/12 #9 בגדול, אנשים מעריכים אנשים שלא חוששים ל "מה יגידו" - בתנאי שתהיה שלם עם עצמך, כי אם לא תהיה שלם עם עצמך אז אנשים יזהו את זה ו"יגידו" לכולם ש איזה מצחיק אתה שלקחת מישהיא שקוראים לה לילי בן לולו . .
בגדול, אנשים מעריכים אנשים שלא חוששים ל "מה יגידו" - בתנאי שתהיה שלם עם עצמך, כי אם לא תהיה שלם עם עצמך אז אנשים יזהו את זה ו"יגידו" לכולם ש איזה מצחיק אתה שלקחת מישהיא שקוראים לה לילי בן לולו . .
Y yb2011 New member 19/2/12 #5 מה הבעיה? אני מכיר בחור בשם אילן שהתחתן עם בחורה בשם אילנה והחתונה הייתה בט"ו בשבט. וזו לא בדיחה.
ע עומק המבט New member 20/2/12 #12 שמישהו יחליף שם או יוסיף אות לשם כמו למשל "טל" לשנות ל"טליה" או משו כזה. לא ניראה לי ביג דיל.
C Cool Boy 18 New member 20/2/12 #16 אני לא רואה בעיה בזה שלאשתי יקראו כמוני.. (דניאל) להיפך, אני נורא מחבב את השם הזה.