לדעתכם זה פתאטי

lioritaaa

New member
לדעתכם זה פתאטי

שמישהי בת 19 עדיין לא התנשקה, עדיין לא היה לה חבר? אפילו לא ידידים וזה לא בגלל שהיא ביישנית זה בגלל חיים מתוסבכים ביותר שהיא עברה ושגרמו לה לשנוא את עצמה...במשך שנים היא [אני] לא אהבה את עצמה ורק כיום היא מתחילה טיפול מקצועי שיעזור לה להתגבר על ההתעללות שעברה שגרמה לה לשנאה עצמית עמוקה כ"כ....ושהתהליך הזה,כשלעצמו, לא נותן לחשוב על דברים כמו בן זוג כשאני עוד לא יודתע מי אני ומנסה להוכיח לעצמי שאני לא באמת רעה כמו שהמציאות החולנית גרמה לי לחשוב שאני באופן כ"כ חזק..[לא ניכנס לפרטים...] בקיצור......בגיל כזה אמור להיות איזה משהו...ומה שכואב הוא שאני יודעת גם מה הסיבה לכך שזה עדיין לא קרה ולא קרוב ללקרות......:\

elena20

New member
זה לא פתאטי בכלל../images/Emo13.gif

יש בנות יותר גדולות ממך שלא התנשקו, או שלא הייתה להן מערכת יחסים, לי למשל לא הייתה מערכת יחסים רצינית עד גיל 21, ויש בנות שהן בגיל 25 ולא היה להן חבר, כך שבאמת אין לך מה לדאוג.

בכלל בכלל לא

זה רק טבעי ונורמלי. טוב מאוד שאת מטפלת בעצמך. טוב מאוד שאת מתמודדת ומנסה להבין, ללמוד ולהשתפר. כל הכבוד. קחי את הזמן. עשי עם עצמך תהליך מסודר. אני בטוח שתגיעי גם לנושאים של זוגיות, אהבה, נשיקות ומין. שיהיה המון בהצלחה.

lioritaaa

New member
תודה..

פשוט זה מאד עצוב שהפסדתי בגלל זה את השנים היפות של חיי ולא רק בקטע הזוגי, בהכל.......וגם עכשיו יהיה לי מאד קשה לצאת מזה מהבעיות הפסיכולוגיות האלה שנוצרו בגלל ההתעללות הרגשית הכ"כ אכזרית שעברתי...לא משנה אני לא אפרט זה גם מורכב נורא אבל התוצאה היא שנאה עצמית ואמונה פנימית בכך שאני מפלצת..:\ זה משהו נוראי מה שנגרם לי ואני מאד מקווה שאני אצא מזה...בגיל 16 במקום להנות ולבלות זו הייתה התקופה הכי שחורה של החיים שלי..גילאים 16-17 שאם הייתי אדם חלש הייתי מזמן מתאבדת אבל אני עוד חזקה ואופטימית...

אל תתייאשי

את בטח לא מפלצת ולא פספסת את כל השנים היפות של חייך. אמנם היה לך קשה עד עכשיו, אבל את מתמודדת וזה ראוי להערכה. חוץ מזה, את רק בת 19 ויש לך עוד הרבה שנים טובות ויפות. שמרי על פרופורציה ואל תתייאשי.

בכלל לא פתאטי../images/Emo24.gif

להפך, מאוד אמיץ מצידך להתחיל טיפול ולשנות את המציאות
בהצלחה!

למעלה