לדעתי צריך לתת לשפרירא זכאי לקריין במקום אפרת היא יותר מנוסה ממנה ויודעת לשחק יותר טוב
P porky169 New member 24/10/05 #1 לדעתי צריך לתת לשפרירא זכאי לקריין במקום אפרת היא יותר מנוסה ממנה ויודעת לשחק יותר טוב
Y Yaniv K22 New member 24/10/05 #2 אבל זה ישמע כמו סרט מצוייר ../images/Emo13.gif גם אני אוהב את שפרירא ומרבית הדמויות המצוירות עליהם גדלנו הם פרי קולה. היום היא מביימת קריינים בסרטים של דיסני גם. אני זוכר את קולה בעיקר מהסדרה המצויירת "עליסה בארץ הפלאות" שהיה שם תמיד תקציר בהתחלה.
אבל זה ישמע כמו סרט מצוייר ../images/Emo13.gif גם אני אוהב את שפרירא ומרבית הדמויות המצוירות עליהם גדלנו הם פרי קולה. היום היא מביימת קריינים בסרטים של דיסני גם. אני זוכר את קולה בעיקר מהסדרה המצויירת "עליסה בארץ הפלאות" שהיה שם תמיד תקציר בהתחלה.
T talstyle New member 24/10/05 #3 אפרת נוראית דוגרי... הייתם נותנים לגורי לעשות קריון (כן.. אני יודע, יותר סלב, יותר כסף) והייתי נשאר רק כדי לראות מה הוא אומר.
אפרת נוראית דוגרי... הייתם נותנים לגורי לעשות קריון (כן.. אני יודע, יותר סלב, יותר כסף) והייתי נשאר רק כדי לראות מה הוא אומר.