לדעתי

dudumagic

New member
לדעתי

כל אחד מהאנשים בסדרה הזאת לא משתווה לאנשים שהופיעו בשגריר... נקודה למחשבה.

E u r o b o y

New member
תשמע,מנהיג ושגריר זה לא אותו דבר

שם חיפשו אנשים המתאימים לייצג את ישראל בחו"ל ולהיות מיומנים ביכולות הסברתיות.כאן מחפשים מנהיג עם חזון חברתי שהוא מעוניין לממש.זה ממש לא אותו דבר,כך שאין טעם לדעתי להגיד שמתמודדי השגריר איכותיים יותר.אולי כן,אבל בתחומם.המתמודדים ב"דרוש מנהיג" מיומנים בתחומם וביכולת שלהם לממש את חזונם.לא ניתן להגיד לדעתי שהם יותר טובים,כי 2 התוכניות לא מחפשות את אותו הדבר...

וכאן יש מתחזים לאנשי עשיה ../images/Emo46.gif

כמו נתנזון (ואני מדברת עליה כי אותה אני מכירה). הרי מציגים כאילו מדובר באנשים ששנים פועלים למען החברה ואז אנחנו רואים בקורות חיי המועמדים שנתנזון אירגנה את יום הילד והכניסה מאות אלפי שקלים למען ילדים. שקר וכזב. נתנזון הייתה מפיקה שכירה ברדיו חיפה שאכן אירגן והפיק את האירוע,. הרדיו אירגן ואילו היא עבדה שם כשכירה. זה כמובן לא הפריע לה לנכס לעצמה את הפעילות הזו ברזומה. וכך בחורה היסרית חיפאית עם 0 עשיה ממשיכה לספר על עצמה ניסים ונפלאות שאין להם כל קשר עם המציאות. במחשבה שניה, תכונה מוכרת במנהיגות הישראלית... מהבחינה הזו היא כמובן צריכה להבחר...

a n i 1 2 3

New member
אני מציעה כי כל אחד יבדוק ../images/Emo4.gif

את ה"מנהיגים" אותם הוא מכיר מאזור מגוריו וירשום כאן את המציאות... שווה לראות עם קרן נתנזון היא מקרה חריג של סיפורי מעשיות או מדובר בתופעה

נמאס כבר!

אני לא מכיר את קרן וגם לא אותך אבל נראה שאת נמצאת באובססיה, תרגעי כבר מקרן. אם בהתחלה עוד לקחתי ברצינות את ההערות שלך ושל חברייך, עכשיו כבר אני מתחיל לפקפק מרב הארס והאובססיה.

דניאל421

New member
קלטנו אותה

זה בסדר גם בלי להכיר אותה קלטנו במי מדובר בלונדינית תת- רמה

סקריץ

New member
שימו לב להודעות שלכם

"בלונדינית תת רמה" מכירים את אלה שמתים על בלונדיניות אבל מעולם לא היו מסוגלים להגיע לשכזו ומחליטים שיותר קל להשמיץ אותה מאשר להתמודד עם הלוזריות שלהם.

shukyj

New member
לעניות דעתי

בשלב זה הכל נראה כמו קרב על מלך או מלכת הכיתה...או כוכב נולד. ניצוצות של כריזמה לא ראיתי כאן....

למעלה