לדעתי

ZVI Z

New member
לדעתי

אני ניסיתי כמה פעמים "להתקבל" לפה וזה היה לפני כמה חודשים טובים והיחס בלשון המעטה היה לא טוב.אז אולי זה בגלל שאני לא בגיל של רובכם המוחלט(עוד לא 18)אבל מצד שני אם מדברים על תמיכה אז זה לא הגיל המתאים לזה? אז אמנם הפורום ברשימת מועדפים שלי ואני נכנס לפה כל יום כמעט אבל אין לי כמעט מה לכתוב פה כי אני לגמרי לא מרגיש נוח פה,ואולי זה בעיה בי אבל זה חייב להעלות נורה אדומה אצלכם אם אני לא היחיד. עוד נקודה למחשבה לוותיקים-לפי איך שזה נראה רובכם כבר תקעתם יתד די עמוק בעולם החילוני אז בהחלט הרבה יותר חשוב זה לתת במה לחדשים וזה ממש לא קורה.

zepelin

New member
מה לא מובן לך ? יש לך חלק בעניין.

לא אחת "עקצת" גולשים חדשים כולל אותי לדוגמא, לא רוצה לתת ציון להומור הציני שלך, הוא יותר הזכיר לי תשבץ הגיון מאשר בדיחה, להזכירך. לתשומת לבך ידידי יום טוב

סיטרא

New member
הבהרה:

נכון, לאחרונה אני בקושי מגיב, וכשאני כבר מחליט להגיב, אני מעדיף להוציא ת'עצבים על איזה טרול, חשבתי שאתה טרול, זהו. במצב הירוד של הפורום, כשכבר לא מבדילים בין טרול לבין בנאדם קוראות טעויות מביכות, מצטער. בקיצור, מצטער על היציאה ההיא, זה אכן לא היה במקום, מקווה שנסלח לי ונמחל לי. בא נפתח דף חדש.

לתשומת לב מנהל הפורום..

ואח"כ יאמרו שאנשים כבר לא באים לפה בכדי להיתמך. אם לא הייתי מקפיץ אותה, היא היתה נחלת העבר כבר מזמן..

מקבל את האשמה...

אתה צודק. באיזשהו שלב נוצרה כאן 'קליקה' של הקבועים ואם האדם החדש לא מתעקש ולא דוחף את עצמו, כמעט ואין לו סיכוי להשתלב. אני מקווה שהימים האחרונים גרמו לי את הזעזוע כדי לשים לב יותר לפרטים... (מה שלומך?)

ולעצם העניין..

צבי, קשה לשמור על יציבות בקשר וירטואלי גרידא, גם אם הוא קשר תמיכה, אולי כדאי שתבוא יום אחד למפגש המכונה טי"ש בלע"ז, (כמובן, באישור לייזר) ואז תכיר אישית את חברי הפורום והם אף יכירו אותך. - מומלץ מאד - אחר כך הכל יהיה כבר היסטוריה...

למעלה