לדעתי..

Sandro

New member
לדעתי..

תסכימו או לא.. יש לי פה הודעה למטה על תוכנות מירק המכילות וירוסים.. אנשים מניאקים שרוצים רק לשלוט במחשב שלנו ומכניסים טרויאנים לסקריפטים, אני בעד ודורש, למחוק את הקישורים לסקריפטים הללו: היברו מירק ואומגה סקריפט, המכילים סוסים טרויאנים, בלאק דורים ומידע לא חוקי, אני לא חושב שמותר לנו בכלל לתת קישורים לדברים הללו, ואני חושב שבזה שאנחנו נותנים אנחנו רק מעודדים אותם ליצור עוד ועוד.. מה דעתכם? מה דעתך חבל"ז?

פIלי

New member
בלאק דורים?

אגב אומגה לא מכיל באקדורים, רק ניוקים שהנורטון לא אוהב...

smile2life

New member
זו הסיבה שאני חושב ש...

אם אתה משתמש בסקריפט הכי טוב שאתה תכתוב לעצמך ולא תסתמך על משהו שאתה לא יודע מי כתב, כמה סאב7 יש בו, האם הוא מתנגש לך עם תוכנה אחרת ועד כמה הוא פותח את המחשב שלך בפני יוזרים אחרים.
יחי הפיירוול

Sandro

New member
אני אחדש לך משהו.. זה יותר גרוע..

כמו שאמרתי מצאתי בקובץ של אומגה, Mcb.exe בערך בפעם השלישית שהתקנתי את התוכנה בהפעלה מיקרית של הסקריפט, סוס טרויאני שנקרא: IRC TROJAN שעובד כציטוט מאתר מוסמך:
Works on Windows,together with an IRC software.​
אין כ"כ פרטים נוספים כי הטרויאני לא נפוץ, אבל כעיקרון, 90% מן הטרויאנים שעובדים/משתמשים ב IRC, משעבדים את המחשב שלך תוך כדי שימוש באי אר סי.. זה כמו למשל לעשות קובץ אי אן אי מושתל בסקריפט מפורסם שיפעל תוך כדי שהסקריפט פועל נגיד באיזה תאריך ושעה מסוימת, יכניס איזה סוקט,ואיזה "האקר" שכתב את הסקריפט ינצל את זה וישלוט לכם במחשב.. זה אותו דבר, בפישוט טוטאלי, רק שהשפות כאן הרבה יותר גבוהות.. והריי בד"כ, ככול שהם יותר גבוהות ומורכבות, הסיכטון יותר גבוהה. אגב, בד"א, שנורטון אומר וירוס, הוא בד"כ לא טועה, מניסיון.

פIלי

New member
נורטון מזהה כל קובץ שלישי במחשב שלי

כווירוס. אגב, אני לא משתמש אומגה אז אני לא הולך להיכנס לזה... וכן, אני כותב לעצמי את הסקריפט (למרות שכבר שנים לא כתבתי משהו... אני צריך באמת להמשיך)

PiXeLiTa

New member
סתם סיפור

על היברו מירק והמניאק שבנה אותו. לפני בערך...שלוש שנים אולי, פתחתי את המירק, לא התחברתי לשום שרת ופתאום...אני מקבלת הודעה. אני שואלת את עצמי איך זה פאקינג יכול להיות?! שאלתי אותו מי זה ונדנדתי לו עד שהוא אמר לי שהוא המתכנת של היברו מירק. איך זה יכול להיות?! אפילו לא התחברתי... איזה חודשיים אחרי זה פתחתי את המירק והמחשב נתקע לי. כ-ל מה שהיה לי על הדיסק הקשיח נמחק...אלוהים כמה צעקות חטפתי אז. מאז אני משתמשת רק ברגיל- בלי כל התוספות.

Sandro

New member
מצער מאוד..

אבל בזאת כרוכה כל ההודעה שלי, אולי הניוקים לא עובדים לטובתכם, מה שבטוח ברוב המקרים, הם יודעים מצויין לעבוד לרעתכם - תאמינו לי. בשביל זה, אני מתעקש למחוק אותם מרשימת הקישורים, בזה שאנחנו משתפים פעולה איתם - אנחנו עוברים על החוק, במלוא מובן המילה.

זה לא רק העניין הלא חוקי...../images/Emo16.gif

זה גם העניין שאנחנו "עוזרים" למישהו לפרוץ בדרך כלשהי למחשב ללא אישור הבעלים, ללא קשר לחוקי או לא...
ניר

למעלה