לדעתי,

לדעתי, ../images/Emo72.gif

היינו צריכים להפגש בצאט עכשיו, ובצד היינו יכולים לראות את התוכנית במחשב (הקקישור שנתנו) ולדבר עליה בזמן אמת

PopPy

New member
*תולה שלט*

כאן שביתה! אני גמרתי לשרשר להיום, אם אתם רוצים תפתחו עוד 20 שרשורים שעוסקים באותו נושא. ולא, אני לא עצבנית, לכל האנשים שנהנים מזה (*שיעול* מיכאל *שיעול*).

PopPy

New member
ואם כבר אוף...

התוכנית האחרונה של רב"י נופלת על היומולדת שלי! (22/5)

PopPy

New member
*בוכה*

הסברתי וביקשתי, אוף משרשרים לאוף! אם היית כותבת את אותה ההודעה עם טיפת תוכן בשביל ההקפצה בשרשור האוף טופיק או בשרשור הצ'ט הקודם שנפתח לפני פחות מ24 שעות היה קורה משהו?
אנשים אני משתדלת, אבל קצת התחשבות, או שבשלב מסוים אני אתיאש מהשרשור ואתחיל למחוק הודעות כאלה!

love amor

New member
../images/Emo32.gif

ביום ראשון 20.4 בשעה 12.00 נערכת הפגנה מול פתח קרקס אירופה בפארק הירקון-ת"א אורנה תהיה שם כמובן,אז מי שרוצה לבוא מוזמן!

Human Nature

New member
שאלה.

איך תרגם ארז טל את "הכספת" שלו לאנגלית? כלומר, מה השם שלה באנגליה? ואם אפשר, גם קישור לאתר הרשמי של "הכספת" שם

LoLo16

New member
The Vault

אני לא ממש זוכרת את הכתובת של האתר שם, אבל תחפש בהוטבוט The Vault וזה יימצא לך. האתר שלהם ממש לא מושקע.. בכלל לא כמו הישראלי. יש שם רק את המשחק.

../images/Emo6.gif אבל הבוט של תפוז אוהב לנדות../images/Emo16.gif

בשיחה בצ'אט כתבתי "התוכנית ה-105" והוא השתיק אותי לדקה וחצי כי הוא חשב שפרסמתי מספר טלפון, ובנוסף לכך, הוא "שלח את פרטיי" למערכת תפוז. o_O
ניר

למעלה