לדעתי האישית ..

‡ Levo ‡

New member
לדעתי האישית ..

מקווה של תסקלו אותי .. אבל כל הקטע הזה של השרשראות והטבעות לדעתי מוגזם . עוד מעט יוציאו במבה על שמם . חולצות סבבה אני בעד רצחחח ויש לי אפילו אחת . אבל נראה לי שהדג נחש דואגים יותר למודעותם בציבור מאשר למוזיקה .. למרות שסופסוף התחלתי לעכל את בעזרת הג'אם ואל תחשבו שאני איזה אחד שלא מכיר את הדג נחש למרות שרובכם לא זוכרים אותי בכלל . בקיצר זאת רק דעתי האישית לגבי המרצ'נדייזינג הזה עכשיו ..

idanri

New member
יש משהו במה שאתה אומר....

כאילו לדעתי לקחת 40 שקל על שרשרת?נשמע לי מוגזם לחלוטין. אבל בכל זאת אני הולך לקנות בהזדמנות הראשונה שלי.

Funky Giraffe

New member
מינגלינג רק בלי הבלינג

שרשראות וטבעות מחכות בחוץ. תחי הדו פרצופיות... ואני לא אומר את זה בטון מאשים או משהו כזה, חלילה. זה פשוט נורא מבאס אותי שלאחרונה יש יותר מדי מקרים שמעמידים אותם באור כזה. 40 שקל לשרשרת זה יותר מדי, ואז מה אם עלה הרבה להנפיק את זה... צריך לחשוב פעמיים לפני שמייצרים דברים ויודעים שהם ייקחו יותר מדי כסף. 20 שקל זה באמת סביר למחזיק מפתחות הזה, זה באמת הוגן משהו, יחסית לפחות... אבל 40 זה כבר יותר מדי.

מיכמיך3

New member
אבל בשביל גאידמאק זה בכלל לא יקר!!

לבנאדם יש עודף כסף. בשבילו 40 שקל זה כלום.

Funky Giraffe

New member
וחוץ מזה אחי, אל תפחד שיסקלו אותך.

שים זין על כולם, באמת, יש מקום לכל דעה, זה לא פורום סאבלימינל או משהו... במיוחד כשאני חושב כמוך
איך הולך עם הלהקה? מופיעים? הגעתם לת"א?

SmellySmiley

New member
צודק ולא צודק ../images/Emo31.gif

אל תשכח שהם בתכלס "מוצר" עבור חברת התקליטים ועבור נותני החסויות- וממה שאני מבינה ב"מודעות בציבור" הם אלו שקובעים אלו מוצרים למכור , ומה יהיה מחירם. אני בספק שהדגים ישבו וחשבו "מה נוכל למכור עוד חוץ מחולצות? המממ... אולי מחזיקי מפתחות? 30 ש"ח ניראה לנו מחיר סביר..".... כשנותנים ללהקה חסות, זה לא כי יש להם עיניים יפות, אלא כי מאמינים שאפשר להרוויח בעזרתם כסף, וככל שהאומן מצליח יותר, אז משווקים יותר מוצרים . מאוד פשוט. הדג נחש הם כבר לא אנדרגראונד (לטוב ולרע), ולכן גם יש את כל המחזיקי מפתחות ושרשראות למיניהם... אבל קשה לי להאמין שזה מה שמשפיע על המוזיקה שלהם. ואם אנשים אוהבים את המוזיקה שלהם, ולא את התדמית המסחרית שלהם זה לא אמור להפריע יותר מדיי. כי זה נשמע לי קצת כמו המקרה הקלאסי של "אהבתי את נירוונה לפני שהם התפרסמו,ועכשיו כשכולם אוהבים אותם -הם חרא".

Funky Giraffe

New member
עזבי חסויות, זה ייצור עצמאי שלהם

בטח כדי להכניס עוד קצת כסף לכיס בהופעות - מאלבומים הם ממילא לא רואים גרוש, או שכולם מורידים ובין כה וכה הנתח שלהם בעוגה של הד-ארצי זערורי. כל הכסף האמיתי מגיע מהופעות. אגב, מה שמשעשע אותי שהם הפכו להיות מוצר ככלל האמנים החתומים בחברות הגדולות - וכשהם הוחתמו הם היו האחרונים שנתפסו כמוצר לשיווק בחנויות בעיניי קובי אוז. ואגב, המקרה הנ"ל והמקרה הקלאסי של "אהבתי את נירוונה לפני שהם התפרסמו,ועכשיו כשכולם אוהבים אותם -הם חרא" - הם שני דברים שונים בתכליתם לחלוטין.

SmellySmiley

New member
וואלה?לא ידעתי שהם מנהלים את עצמם..

זתומרת לא ידעתי שיש להם יד כ"כ חופשיה בנוגע לשיווק עצמי. באט ניראה לי אתה יודע יותר טוב

Ras Or

New member
באבילון בדלת

בס"ד התמסחרות מפתה ונוטפת ריר, שנים אני שומע דג נחש סביר להניח שגם אני אמשיך לשמוע אותם עוד כמה שנים אבל כל אחד רוצה מרסדס כסופה מחוץ לבית בסוף היום, וכנראה שכל ה"עקרונות" נגד ממסדים כסף ומעמד עליון לא כל כך חזקים שזה מגיע לכיס האישי שלהם but why should i care שיהיה לחברי להקת הדג נחש לבריאות ובטוח שהם יודעים שאיירון איי הם לא כבר יום טוב ובשורות טובות :) ראס!.

moshe alfasi

New member
מה אתה מבלבל במוח?

למי יש "עקרון נגד כסף"? מי הבנאדם הזה? בדבר אחד ת'צודק, שכולם רוצים בסוף כל יום לראות את המכונית הזוהרת בחניה, ובצדק, עבודה קשה צריכה להשתלם, כמה שתגידו שהחומריות לא נותנת אושר, זה נכון, אבל זה בהחלט נותן שקט,ורווחת נפש... אני אישית לא מנסה להתעשר, אבל צריך לעבוד, אותו דבר, גם הדג... הם לא יעשו מליונים מאיזו שרשרת שעולה 40 שקל, כמה גרושים למטרנה וכאלה.. צאו מהסרט שהם חיים ב"מעמד עליון"... תשאלו את אסרף מקטמונים, הוא יספר לכם על מעמד עליון :))

chen2408

New member
תעשה לי טובה

אתה אולי חי בסרט שהאמנים בארץ מרוויחים כמו בחו"ל. זה שפוסטמה כמו בריטני מרוויחה מאות מליוני דולרים (
) על ליפסינג זה משהו אחר. האמנים בארץ בקושי מצליחים לשלם שכר דירה אבל בכל זאת מופיעים ומוציאים אלבומים! חוץ מזה, זאת ממש לא התמסחרות כשמוכרים את זה רק בהופעות. כשהם יתחילו לפרסם שוקו או להוציא מדבקות למחברות אז זאת תהיה התמסחרות! זאת בושה למדינה שאמנים צריכים לעבוד בעוד עבודה בנוסף למה שהם עושים רק בגלל שהם לא מצליחים להתפרנס מזה. וכולכם תפסיקו להתלונן על המחיר, אתם לא חייבים לקנות.

איפה הולכים למכור את הדברים האלה?

זה לא שהם מוציאים ליין בגדים על שמם,יומני נוער ומשתלטים על העולם. בסדר,מחזיקי מפתחות,שרשראות וחולצות.לא סביר? זכותם להתפרנס עוד קצת,וגם לחדור לתודעה בציבור.

אמממ../images/Emo194.gif

תאכלס אתה צודק.. כיאלו אוקי סבבה חולצות ואולי מחזיק מפתחות גם הולך אבל למה להגזים? כיאלו עוד יותר לעשות כסף ע"י המעריצים שלכם? ולא בקטע רע אבל הופעה זה זה די יקר שלא נדבר על איך להגיע ולחזור זה כבר יוצא איזה 120 שקל אם לא יותר ועוד הם באים עם כל הליין הזה של המוצרים אז נכון אני לא מאלה שמתפתה וקונה כי אני חושבת שזה ביזבוז כסף אבל יש כאלה שכן קנו ויקנו אבל תגיד לי אתה מה יותר עדיף ללכת שוב להופעה של הדגים או במקום זה לקנות שרשרת חולצה וטבעת? סתם חומר למחשבה [אני מקווה שהם קוראים]

למעלה