לדנה רישפי

Keroberos

New member
לדנה רישפי

באתר ערוץ הילדים ב"תקליטייה" יש שם את כל השירים של סאקורה בעברית והפתיחה הראשונה שם זאת גרסה אחרת מזאת שיש בפרקים! מאיפה הם הביאו את זה? כי לא נראה לי שהכינו גרסה אחרת לשיר במיוחד בשביל האתר X_X

Keroberos

New member
אתר ערוץ הילדים>הערוץ שלי>תקליטייה

קשה להחליט איזה שיר יותר יפה D= הקול של דנה כזה חמוווווד! ^_^ וגם של טליה ברקאי! (המדובבת של מיילין וגם של מיסטי מפוקימון מאמצע העונה החמישית) דנה רישפי וטליה ברקאי המדובבות השולטות ביותר!!

ff5

New member
יש שם דברים הרבה יותר יפים!../images/Emo99.gif

יאאאאא איזה מגניב!

יש שם את כל שירי הסאקורה בעיברית+שיר הפתיחה הנוכחי של דב"ז+עוד שיר לא מוכר בשם "דרגון בול זי העונה החדשה"

DanaDuck

New member
תודה קרברוס

לצערי, הקבצים לא רוצים לנגן אצלי מסיבה כלשהיא. מה גם שמעצבן אותי שעדיין קוראים לקבצים SAKORA אבל לא משנה. אני מניחה שאם ליאת אחירון ביצעה את השיר בעיר ערוץ הילדים. אז זאת הגרסא שלה. אחרי הכל, היא גם מפורסמת וגם מנחה בערוץ הילדים. *הופעל מנגנון למניעת ציניות* אז זהו

אבל את הכוכבת האמיתית!

ואני בכלל לא אוהבת את ליאת אחירון... היא %^*$%&##$ *הופעל מנגנון למניעת גסות רוח לצרכי שימור כבוד הפורום* >_< בשבילי הכוכב זו את! -_^''

../images/Emo45.gif

ליאת אחירון היא סתם ^%&)#&&*_@^%*~!~@!%?*O& והיא שרה גרוע כל כך שאפילו נעמה שרה יותר טוב ממנה... הגרסא של דנה טובה בהרבה!!!

Keroberos

New member
לא! את שרה את השיר הזה!!

אין סיכוי שאני אטעה בזיהוי הקול שלך XD זאת את אני מבטיח לך שזאת את... XD אוף תנסי שוב אולי עכשיו זה יעבוד? אני מת לדעת מאיפה זה... X__X המילים ממש דומות אבל יש שינוים קטנים... אולי המילים של השיר יעזרו? עיניי עוצמת אני חולמת איך יום אחד אומר לך הכל ואז בלי פחד ננצור ביחד את הרגע הזה הרגע הגדול אתפוס איתך נתפוס יחדיו את כל קלפי הקלאו נתפוס אותם נחזיר אותם לצורת הקלף המקורי יש לי חברים אני כאן לא לבד אני אציל את המצב במשפט אחד עם דובון קטן שגילה לי את הסוד שתמיד עוזר לי את כולם כל הקלפים תמיד ללכוד את כולם ללכוד ^^"

DanaDuck

New member
זה השיר, לא?

חוץ מ"סאקורה היא לוכדת הקלפים" שבאמת שונה בגרסא שאני שרתי.

Keroberos

New member
יש עוד כמה שינויים קטנים

במקום "נתפוס אותם" זה "אתפוס איתך" ובמקום "סאקורה מצילה הכל במשפט אחד" זה "אני אציל את המצב במשפט אחד" ובמקום להגיד פעמיים "תמיד" זה פעם אחת אבל מאיפה השיר הזה? =\ אני בטוח לגמרי שאת שרה אותו גם במה שבאתר שלהם!

Keroberos

New member
אבל...

את שרה גם את זה וגם את זה נכון? כי אני בטוח שזה הקול שלך ^^"

LoVe in Ron

New member
נצל"ש ../images/Emo183.gif

די קשור. בתקליטיה שמה בערוץ, יש חמישה שירים של סאקורה: 1) העונה הראשונה 2) העונה השנייה 3) העונה השלישית 4) השיר של לי ומיילין (רק אתה.. האחד..) אבל מהו השיר החמישי? אני לא מזהה אותו! זה שיר של סאקו?
ההתחלה שלו.. "האמת היא... הסיבה לכל.. בה תמצא את האור הגלוי.." בכולמקרה, מהו השיר, באיזה פרק הופיע, ולמישהו יש את המילים לשיר? {די התאהבתי בו
} תודה בכולאופן.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifזאת שאלה טובה0_O

*דורית שומעת את השיר* הדבר היחידי שאני מזהה זה שמיכל רשף שרה את השיר~_~

LoVe in Ron

New member
זה ממש עוזר ^^ ../images/Emo183.gif

חברה שלי אמרה לי שזה השיר שהיה בפרק שסאקו מספרת ליוקי שהיא אוהבת אותו, ובסוף הפרק היא ולי מתחבקים, ושמה משמיעים את השיר. זה נכון?! O,O היא גם אומרת שזה אולי היה בפרק שנתקעה המעלית... !?? אני לא יודעת, השיר נראה לי מוכר, אבל אני לא מזהה אותו!

ShuNka

New member
זה מהפרק עם קלאו ריד (68) ..

שהיא חוזרת לעבר. שומעים את השיר כשהפרחים פורחים, לקראת סוף הפרק :].

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifבאמת?0.0 לא זכור לי

אני אף פעם לא שמה לב לדברים שברקע;_;

למעלה