לדנדי יש חצי זנב !!!

לדנדי יש חצי זנב !!!

כשפרסמתי כאן את דנדי פני מספר ימים, מישהי שאלה אם לדנדי יש חצי זנב. שאלתי את המתנדבים מתחנת ההסגר והם אמרו שיש לו זנב שלם. עכשיו דנדי הגיע לת"א כדי להימסר למשפחה אומנת, הוא כאן לידי, ואני רואה שיש לו חצי זנב ! אם אותה בחורה ששאלה על הזנב קוראת במקרה בפורום - אנא צרי איתי קשר בדחיפות. תודה, ענת 054-5259871

מאמוש

New member
שם המשתמש של מי ששלח לך את ההודעה הוא

moran nonick שלחי לה מסר..

שלחתי לה מסר, אבל ליתר בטחון רשמתי גם כאן

אני יוצאת עכשיו עם דנדי למפגש, מקווה מאוד שהבעלים המקוריים יצרו איתי קשר. דנדי ממש שבור לב. נראה שעברו עליו חודשים לא קלים, והוא אחרי ניתוח שעבר אתמול. הוא הכי רוצה את הבית שלו. ענת

Doctor Sue

New member
../images/Emo105.gif

לצערנו, זהו כנראה צירוף מקרים ולא

הכלב עליו מורן דיברה. דנדי מחכה לבית!!

moran nonick

New member
סליחה על האיחור בתגובה

חזרתי רק עכשיו הביתה. כששמעתי שלדנדי יש חצי זנב, כל כך קיוויתי שמדובר על זוהר, אותו אני מחפשת, אבל הבנתי שדנדי עבר סירוס עכשיו ואילו זוהר היקר לי כבר מסורס, אז כנראה שזה צירוף מקרים מעציב. זוהר נגנב מ"צער בעלי חיים ירושלים" בעטרות לפני כחודש, מסורס כאמור, בלי שבב, בעל חצי זנב ודומה מאד לדנדי (לצערי אין לי תמונה שלו). אם תשמעו על כלב המתאים לתיאור, אשמח אם תיצרו אתי קשר. ותודה לענת רפואה ולבובילה ולכל מי שזכר וניסה לעזור

דנדי הגיע היום לבית מ-ד-ה-י-ם !!!

בעקבות הפרסום המסיבי שעשינו לדנדי, הגיעו מספר פניות של אנשים טובים שהביעו רצון לשמש לו כבתים אומנים או קבועים. שתי נשים תל-אביביות הוזמנו היום למפגש היכרות עם דנדי, שהתקיים בגינה ציבורית ליד ביתי. אשה אחת הבריזה ולא באה ואשה שנייה נמצאה כלא מתאימה. אשה שלישית, מחיפה, הוזעקה למקום. עקב המרחק וההתראה הפתאומית לקח לה מספר שעות להגיע לתל-אביב. ביליתי עם דנדי חמש שעות קסומות בגינה (לא יכולתי לקחת אותו הביתה בגלל שהכלבים שלי אינם מסבירי פנים לזרים-על-ארבע). בשעות הראשונות דנדי רצה רק ללכת וללכת - אולי בגלל התפרים מהניתוח אתמול באשכים, אולי בגלל שהיה כלוא שלושה חודשים בתחנת ההסגר - ועשה לי רונדלים בגינה ללא הפסקה. הוא עצר טיפה רק כדי לאכול משהו, להשתין ולחרבן, שאר הזמן היה בתנועה בלתי פוסקת. בשעה האחרונה הוא התעייף סופסוף ונשכב לנוח. ואז הגיעה האשה-המלאך מחיפה, מייד נוצרה בינה לבין דנדי כימיה, הוא נכנס למכוניתה בטבעיות כאילו היתה מכוניתו והם נסעו יחדיו צפונה לחיים החדשים שלו ושלה. בימים הקרובים אקבל עדכונים על התפתחות הרומן ביניהם. אני רוצה להודות למתנדבים היקרים מתחנת ההסגר בשרון שבזכותם דנדי ניצל, לעמותה "שלי" (תנו לחיות לחיות) שדאגו לטיפול רפואי לדנדי, ל"Doctor Sue" ולבן-זוגה על הסעת דנדי היום מרמלה לתל-אביב, ולכל מי שדאג ועזר להפיץ את ההודעה על בית לדנדי. אני מקווה שגם זוהר, שנגנב מצב"ח ירושלים, יימצא בשלום. לילה טוב, ענת

ira87

New member
מזל טוב לדנדי ורק המון אושר בחייו החדשים

נראה כלב מ-ד-ה-י-ם

למעלה