לדליה

לדליה

אני לא יודעת אם את מכירה אבל מצאתי את זה באתר הגדול שנקרא IMBD אתר שבו את יכולה למצוא שמות שחקנים,זמרים ועוד...ומה הם עשו... עכשיו זה הלינק לדף של מייק ושם כתוב שהוא שיחק בסרט כל ממזר מלך,בתור חייל. וכמו כן את יכולה לראות למעלה את תאריך יום ההולדת שלו ומתי הוא נפטר. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0105259/ ואני שמה גם את התמונה של האתר. סגולה =)

daliat1

New member
סגולה יקרה, בהמשך להתכתבות שלנו

במסר הפרטי... מאוד צר לי שהתבדנו
... אך בכ"ז לא מדובר במייק ברנט יקירנו... ואני אישית נוטה יותר להאמין לכתבה שמופיעה באתר ישראלי מכובד (Ynet) מאשר באתר אנגלי/אמריקאי... מצ"ב קישור לידיעה על מותו של מייק ברנט טכנאי הצילום ז"ל (ששמו שהופיע רבות בכתוביות של סרטים ישראלים) ובו מדובר מפורשות על תפקידו בסרט "כל ממזר מלך" והרי הקטע המדובר מאותה כתבה... "ברנט נולד באוסטריה ביום הקמת מדינת ישראל, ה' באייר תש"ח. בגיל חצי שנה עלתה משפחתו לישראל והתיישבה בנווה מגן. את נעוריו העביר בפנימיית הנוער הציוני בירושלים ואת שירותו הצבאי עשה בחטיבת הבקעה. לאחר שירותו הצבאי למד ברנט בקורס לעוזרי צלם של שלמה סוריאנו. את צעדיו הראשונים בענף הקולנוע החל בשנת 1968 כעוזר תאורן בסרטו של אורי זוהר, "כל ממזר מלך". זוהר הוקסם מברנט, שהתאפיין במראה צברי מחוספס ובקול צרוד, ונתן לו תפקיד כחייל בסרט." שלך דליה

דליה ישנת טוב

ראשית אני בחיים לא אתרח לקרוא על מישהו אחר חוץ מה
שלנו ..אני מיואשת מהטלפון שלי בא לזרוק אותו לעזזל שלוש פעמים החלפתי אותו ועדיין המחלה הסופנית שלו ממארת..אני לא יכולה גם לקחת ממנו מספרים איזה שיתוק..

למעלה