|לדליה .ד

|לדליה .ד

בקשר למשרד החינוך ולכתבה שלך מיום 20 לחודש חבל שלא ידעתי את הטלפון של גברת מלי דלדנינו לפני כמה חודשים היתי כול כך חסרת עונים לגבי זכויות של ילד עם לקוי למידה גם היום אני עדיין לא יודעת מי יודע מה לכן מאוד חשובה לדעתי הכתבה שלך חבל שמשרד החינוך לא מפרסם זכויות של ילדים עם adhd ובכלל למה אין חוברת מה מגיעה לנו. ישר כוח דליה

פני לממונה על זכויות תלמידים במשה"ח

במשרד החינוך יש כזה דבר, שאלי את דליה והיא תתן לך את הפקס שלה היא עשוייה לעזור לך, נסי וספרי לנו אחר כך

זהבה נ

New member
סאן שיין שלום לך וברוכה הבאה

לצערי אין עדיין בצורה חד משמעית זכויות לילדים עם הפרעת קשב, לדעתי בגלל שלעתים מצבם של תלמידים אלו מאוד שונה האחד מהשני, מצבם נמדד על פי התפקוד והם יכולים ללמוד או בחינוך הרגיל או בחינוך המיוחד, לצערי עדיין הם נופלים בין הכיסאות כי הם לא ממש חינוך רגיל ולא ממש חינוך מיוחד. אין כיתות לילדים עם הפרעת קשב בבתי ספר רגילים אלא הכיתות מיוחדות וגם לא לכל גיל ישנן כיתות מיוחדות (בתיכון כמעט שאין כיתות כאלה ). בתחומי זכויות נוספים שלא שייכות למשרד החינוך, יש הכרה ברורה היום במס הכנסה עבור ADHD , קיימת הקלת מס הכנסה בשיעור של שתי נקודות זיכויי לשנה, הניתנת להורים של תלמידים כאלה ואת התנאים לקבלת הקלת המס את יכולה לראות במאמרים של זכויות כאן בפורום. בהצלחה,

זהבה נ שלום גם לך יקירתי

כול פעם מחדש אני מתפלא איך את מצליחה לרגש אותי מחדש בעצם היתיחסות שלך האישית לכול אדם בפורם בניפרד כאילו היה בן או בת יחיד שלך . אני מאוד מסכימה עם כול מילה שלך מניסיוני הקטן וגם ממה שאני שומעת או קוראת פה בפורם הנהל ממש קורע את הלב שבמדינה כול כך מתקדמת כמו שלנו עדיין משרד החינוך תקוע אם נתינת פיתרונות לבעיות של הילדים שלנו שלהם וגם הדור המשך של מדינת ישראל כואב ועצוב שאין למישרד החינוך פיתרון (למרות שברור שכול ילד לגופו ) אבל בגדול אם אין להורים כסף הילדים סליחה על המילה אבל מסקנים . מס הכנסה נותן הקלות למי ששכרו מתחת להורדת מס ????בקיצור איפה מישרד החינוך בכול זה ומה זה חוק לימוד חובה אבל אין להם כיתות עם צוות מתאים ללמד את הילדים כמו שהם זקוקים .תאמיני לי זהבה הם הילדים עם ליקוי למידה כאלו נשמות תאורות חבל שלא מקבלים את התנאים ללמוד ואז גם ההורים וגם המורים היו מאושרים . חומר למחשבה (ולא גיליתי את אמריקה) יום טוב לך בייייייייייי סאן שיין

למעלה