לדינה 128 ועוד

• פותח הנושא 0th
  • פורסם בתאריך

0th

New member
לדינה 128 ועוד

לא יודע אם הספקת לקרוא אבל מה שרציתי להגיד זה שאם תקראי טוב שוב את מה שהוא אומר תביני שהכל זה בעצם ספקולציות והשערות..ושום דבר לא מבוסס.. כמו שאיילה מקושרת להפקה.. והפוסט השלם שהוא עשה על קטע וידאו של סער ואיילה מתנשקים והוא טוען שהוא שמע אותה אומרת משהו שאני לא אחזור עליו..וזה היה נמוך לצורך השפלה בלבד ..והוא בעצמו יודע שהוא טעה וזה היה רק בשביל לעורר פרובוקציות.. בפרק האחרון שהראו את איילה יותר זה אולי נכון..אבל הוא שכח כמה ההפקה ירדה עליה לפני זה? הוציאו אותה רע רע בהרבה מקרים..אם היו רוצים להוציא אותה רק טוב לא היו מראים את הקטעים שבאח הגדול שהיא אמרה שהיא שונאת את אלירז.. לא היו מראים שהיא מנחמת את אלין ומעמידה אותה להדחה אחרי זה..זה דברים שנראים באמת כביכול רע..לא היו מראים את ה"תובנות" הרעות אפילו של פותנה כלפי איילה. ולגבי זה שפרקים שלמים היו בנויים על אלירז הוא אמר משהו? בחיים לא הוציאו את אלירז רע פעם אחת..והיו פעמים שהוא היה לא בסדר אבל את הכל אפשר לפרש במיליון דרכים.. אנחנו מדברים על מי שרשם להצביע להילה בשביל להעיף את איילה..את יודעת כמה דברים פסולים הילה עשתה? כמה היא פגעה וסכסכה שם? ועליה או כל מישהו אחר הוא בחר שלא לרשום כלום..למה? כי היא תומכת של אלירז..הוא ברור כשמש..ולא שאני רוצה שהוא ישמיץ מתמודדים אחרים. וגם לא את הילה כי היא לא בנאדם רע. אבל זה רק מדגיש שהוא נטפל למישהו אחד ורוכב עליו בלי כמעט שום סיבה.. הכל חסרי ביסוס..וזה מצחיק שהוא חושב שהוא ממש שמגלה את זה וחושף אותם..

רקלוש

New member
קראתי את הפוסט ה2 של עומרי והוא דיווח במדויק

את השתלשלות המאורעות בדיוק כפי שקרתה.. .וכצופה אדוקה של ערוץ 20 וכנראה שזו תהייה גם הפעם האחרונה שאצפה בתכנית הזו... לעומרי ולצופי ערוץ 20 חורה שההפקה עושה מניפולציות בעריכה ומזלזלת בצופים... אם התכנית מוגדרת כריאליטי אז שתהייה נאמנה לז'אנר הזה.. אך בישראל כמו בישראל...הכל בלוף.. ההתייחסות של "הכרישים" שם בערוץ 2 אל הצופים לא השתנתה והם ממשיכים לראות אותנו כ"מסעודה משדרות" שיכולה לסמס עד שתרוקן את חשבון הבנק שלה... והם ימשיכו לצחוק כל הדרך אל הבנק... כל מה שכותבת לך הוא באובייקטיביות... למרות שאני אוהדת אלירז גם אני חושבת שאנשים כאן נסחפים עם התגובות על איילה... ואם תקרא את התגובות על אלירז תמצא הרבה תגובות גזעניות, סטיגמטיות, לא עניניות ומלאות שנאה כלפיו....

0th

New member
יש התערבות מההפקה בכל ריאליטי

זה לא הפתעה או משהו..לא צריך להזדעזע מזה כל פעם מחדש.. והפוסט שלו התייחס רק לאספקט אחד שמכוון רק כדי ללכלך..הוא יכל להתייחס למיליון דברים ובחר שלא אינ מבין את מה שאת כותבת..ובואי אני אגיד לך משהו גם אני מאוד מחבב את אלירז.. אבל אני בעיקר נגד ההשמצות שלו במכוון וברוע..לא נגד ההפקה ואני מאוד נגד ההשמצות נגד אלירז וכל מישהו אחר.. הרי מה הם כבר עשו? פשעו? אף אחד לא בנאדם רע. והרוע זה מה שאני מגנה..

מחקו לך את ההודעה פעם אחת לא הספיק?

מה רק שיחסמו אותך תבין? די תשחרר! לך לישון

0th

New member
כנס כנס

מחקו את ההודעה ואמרו לי למה ושתדע שקיבלתי הרבה הודעות פרטיות שמחזקים את דבריי.. ומוזר שאתה לא מגיב לדברים העובדתיים שאני כותב ורק מתחמק ואומר לך לישון וכאלה..אתה ילד..כשתגדל ותתמודד עם דברים יותר רציניים בחיים אתה תבין..

למעלה