לדינה רשף מבן

ronenh1962

New member
לדינה רשף מבן

דינה שוב שלום אני חבר באגודה לאפילפסיה וחני מהאגודה היתה בבית הספר שלי והסבירה לכיתה שלי ולצוות המורים על המחלה .גם בשנה הבאה כשאני יעבור לתיכון ישר בתחילת השנה אנחנו נזמין אותם.באגודה מכירים אותי ואת מישפחתי טוב.כמו כן אני מוכר גם כילד ווראיטי.באירוע שהיה בשבוע שעבר אפילו הישתתפתי והופעתי.ווראיטי עזרו לנו במימון של בדיקה דחופה שהייתי צריך לעבור בפינלנד בקשר לאפילפסיה שעלתה המון כסף ומומנה על ידי המישפחה בקושי רב.דרך אגב אני הולך בשנה הבאב למגמת תעשיה וניהול.

כמה מעודד לקרוא../images/Emo27.gif

על הקשר שלך עם אגודת אי"ל. חני באמת אמרה לי שהיא מרצה בבתי ספר,לא יצא לי להיות נוכחת באף הרצאה שלה, מה כוללת ההרצאה בן? ומה היו התגובות לאחר ההרצאה? זו החלטה מצוינת להזמין אותה גם בשנה הבאה, מעניין איך יהיו התגובות,אני מקווה שתכתוב לנו כאן. איך הגעת לווראיטי? זו היתה יוזמה של משפחתך? לא ידעתי שיש בווראיטי ילדים/בני נוער עם אפילפסיה, מאוד הופתעתי לקרוא שגם הופעת, תוכל לכתוב באיזה מופע לקחת חלק? אתה לא חייב כמובן,זו זכותך לשתף במה שנוח לך. מגמת תעשיה וניהול נשמעת מאוד מעניינת , היא דורשת ידע בפיזיקה מתמטיקה ומחשבים? יש לנו כאן מישהו שלומד עכשיו הנדסת תעשייה וניהול, אני יודעת שהוא מאוד אוהב פיזיקה ומניחה שלכן הוא מאוד טוב בנושאים הריאליים. הבת שלי מסיימת השנה כיתה יב' במגמת מדעים , בביה"ס שלה לא היתה מגמת תעשיה וניהול, באמת מעניין באיזה מגמות החבר'ה כאן בפורום היו ועדיין
אני אפתח שרשור חדש בנושא, זה יכול להיות מעניין... בן, אתה יכול לקרוא לי דינה או קיוטי, קיוטי היה הכינוי הקודם שלי עד שפרסמו את הפורום שלנו במעריב, שם כתבו את השם המלא שלי, אין צורך לכתוב דינה רשף , זה בסדר
. הניתוח שאתה אולי תעבור יהיה בישראל? תרגיש טוב ושתהיה שבת חמה ושלווה לך ולבני משפחתך. חיבוק גדול

למעלה