לדור

לדור

את ממש נחמדה ועוזרת לי להבין איפה נאי הולכת לגוד.. לתשובתך אני כנרהא אמרוה לעבור לרחוב שקולניק ספרי לי קצת עליו ביחס אלייך זה קרוב לחברים ולחברות ואשמח לדעת אם יש אצלכם קטע שאסור לבוא עם עגילים ארוכים לבית ספר או נעליים מסוימות והאם אפשר לבוא על כל מכנס ...ספרי לי קצת עלייך על החברים שלך על מה את עושה בשעות הפנאי ומה אתם לומדים בכללי? תודה רבה לך מקוה שתעני ושנמשיך להיות בקשר!!!!!!!!!!!!!!

טעיות כתיב מהמהירות

סליחה על הטעיות כתיב אני רשמתי במהירות אז זהי היה בעיה.. אז ככה אני ,לגור,כנראה,

לדור ?

איפה? אם לא איכפת לך תעני לי על הכול שוב ?בפרטי פרטים תודה!!! שבת שלום

dor219

New member
בקשר למה ששאלת..

הייי לך, רחוב שקולניק זה בשכונה החדשה, קרוב לנוער העובד והלומד, ככה שתוכלי לבוא לנסות בואי נאמר שמזכרת בתיה מאוד קטנה, להגיע מהקצה האחד של מזכרת לקצה השני לוקח עשרים דקות- חצי שעה מקסימום. ככה שזה לא באמת בעייתי כל כך. אין שום קטע שאסור לבוא עם עגילים ארוכים לבית הספר (לא נתקלתי אף פעם במצב כזה) ומותר לבוא עם כל נעל שרוצים ועל כל מכנס, חוץ משיעור ספורט שאת צריכה מכנסיי טרנינג ונעליי ספורט. אני מקווה שאת יודעת, אבל יש תלבושת אחידה בבית הספר, ככה שאת צריכה לקנות לך חולצות וסווצרטים.. אנחנו לומדים, אני בכיתה י', ביולוגיה, כימיה ופיזיקה, מתמטיקה (או 3 יחידות או 4 או 5, כל אחד לפי רמתו), אנגלית, היסטוריה, לשון, ספורט, חינוך פעמיים בשבוע, מגמה לבחירה: מחשבים/ תאטרון/ מוזיקה/ תושב"ע/ מד"ח.. בזמני הפנוי אני מדריכה בנוער העובד, אני אוהבת לשחות, לרקוד, לבלות עם חברים... D:

שכחת שאסור צבעים בשיער ../images/Emo3.gif

אבל אפילו המנהלת שלנו עברה על החוק הזה

danielgn3

New member
מותר מותר,

זה סתם שטויות ואף אחד לא יגיד לך להוריד [מנסיון]

למעלה