לדוקטור שלום

כיח

New member
לדוקטור שלום

נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה מנוח: אין לי בעיה במחשב זה ב"ה (טוב נו, חוץ מי זה ששמתי מפסק קטן מיוחד להדלקה וכיבוי המחשב). ועכשיו לתפקיד השני שלך: אני חושב שהוט לא משווקת טוב את Hot VOD ואני אסביר למה: ריבוי התקלות שהיה לי, ריבוי התכנים המעטים שהיה, לא השאירו ספק ללא להמשיך ב-HOT VOD. מה גם שחודש אחד חינם איננו מספיק כדי להחדיר את המוצר הספציפי הזה. רצוי ואף מומלץ לתת לפחות 3 חודשים חלק מהתכנים חינם ללא תשלום חודשי, כדי לשכנע את הצופים והצופות . חבל, שבהוט לא חשבו על להחדיר את המוצר ללא תתקלות, כלומר, לתת חינם עד שלא יהיה תקלות. מה אתה אומר אביב? נ.ב. כמה שנים אתה וגל נדיבי, כבר מכירים?

HOT VOD

New member
בוא נפריד

בעניני זומביט וגל נדיבי - עזוב, זה לא המקום, אבל סחתיין על העירנות.. באשר לשיווק, אני מסכים כי גל השיווק הראשון נערך בתקופה בה היו לא מעט תקלות, אבל השיווק בהחלט ממשיך, וכמות הצופים מתרחבת מדי יום. לגבי שלושה חודשים - זו לא החלטה שלי אם כן או לא, אבל המסר שלך נרשם. מקווה שתשקול חזרה לשירות.

כיח

New member
תגובה

סתם אמרתי אם כבר מעירים על hot vod, אז בא נספר לך שאני דוקטור מתחרה שלך
אם יהיה עידכונים לגבי לתת שלושה חודשים חינם לבסוף תעדכן, ואם לא אהיה בפורום, אנא בבקשה שלח לי מסר על ההודעה הדרמטית. כרגע, תוכנית ההתנתקות מ-vod קיימת..

HOT VOD2

New member
לגביי התקלות

שלום חבר'ה, אני רוצה להגיב בנושא התקלות שאמרתם. חשוב שכולכם תבינו שהשירות עצמו עדיין נמצא בחיתולים וכאישור לכך תוכל לראות שעדיין אין בכל המקומות בארץ VOD. בתקופה הראשונה כאשר השירות התחיל היו המון תקלות אשר העיבו על טיבו של השירות. נכון ליום זה אנחנו פועלים לתקן את כל התקלות שיש בשירות, אך חשוב שתבינו שדבר כזה לוקח זמן. תנו לנו את הזמן כדי להשתפר בשירות, להמעיט בתקלות ולהוסיף עוד תכנים, ואני מבטיחה לכם שלא תתאכזבו! צפייה מהנה. בלה

למעלה