לדוסיות שבינינו

• פותח הנושא doby
  • פורסם בתאריך

doby

New member
לדוסיות שבינינו

שלום וברכה, אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה זמן ובאמת שמחה שיש מענה ותמיכה לכל דבר ולכן החלטתי לשאול גם אם זה לא הכי שייך. אני מטופלים כבר כמה חודשים במרפאת פוריות בבקור חולים. לאחרונה הלכנו לרב לברכה והוא אמר שנלך למכון פוע"ה -(מעשי!!). אני יודעת שהם קיימים אבל באמת שלא נזקקנו להם כי לא היו לנו בעיות כלשהם המצריכים שאלה וברור. שאלתי היא למי שיודעת האם צריך להרשם במכון או שפונים אלהם רק כשצריך. הרופא שלי קשור אלהם והבנתי שהמרפאה היא בהשגחתם -מישהי מבינה מה זה אומר בדיוק? אשמח לכל מידע עלהם.
כל הזמן לומדת ...

לא דוס ובטח לא דוסית

אבל בכל זאת מכון פועה נותן מענה לשאלות הלכתיות בכל הקשור בפוריות והלכה כמו כן נשות פועה מבצעות פיקוח על תהליכי ההפרייה כמעין משגיחות כשרות בכל בית חולים יש הסדר איתן, כמעט כדי לא להכליל. תעשי חיפוש ותמצאי את הטלפון שלהם ושם יתנו לך את כל הפרטים על תחומי אחריותן בהצלחה עם הברכה ליאור

יפית@

New member
מצורף מס הטלפון של מכון פועה../images/Emo33.gif

02-6515050 . כל שאלה הלכתית או שאלות על תהליך הטיפול את יכולה לשאול במכון עצמו- פשוט להתקשר ולבקש להתיעץ בטלפון. שיהיה לך בהצלחה. ולא רק דוסיות מכירות את מכון פועה

רחלי*

New member
יפית

תודה, חשבתי שזה רק שאלות הלכתיות ולכן נטיתי לחשוב שדתיות ידעו עליהם, אבל טוב לדעת שזה גם על תהליך הטיפפול. מקווה שלא נפגעת ממני זו לא כוונתי

רחלי*

New member
בלבול בשמות

שמי רחלי ואלו שם בעלי דובי כך שהתבלבלו לי השמות--סליחה!לא שמתי לב באיזה שם אני כותבת.

יפית@

New member
רחלי חמודה , לא נפגעתי ../images/Emo123.gif

אני גם בחורה דתיה (אפשר לומר) בכל זאת שיהיה לך בהצלחה יפית שמחזיקה לך אצבעות

באאבו

New member
מכון פוע"ה

היי דובי, במכון פוע"ה (פריון ובריאות ע"פ ההלכה) דיברתי עם הרב יצחק ניסים. הפליאה אותי הנכונות שלו לעזור, להקשיב ולתת עצות. הוא דיבר איתי קרוב לחצי שעה ושאל ובירר, והיינו במעקב.. בקיצור - ממש שמחתי שפניתי אליהם, זה הוריד ממני הרבה לחץ של עניינים הלכתיים. בהצלחה, באבו ה"דוסית"...

רחלי ודובי.

אננח וירושלמים, אנחנו מטופלים בשערי צדק, ועקב הייותינו דוסים, אנחנו פנינו למכון פועה, פנינו אליהם בבעיה הלכתית, אבל רצוי להיות איתם בקשר שוטף על הטיפוטל, הם עוקבים ומשגיחים על הרופא מרחוק, הם לא יתנו לו לרוץ מהר מדי אם הטיפול ולא יתנו לו להתעכב. שיהיה לך בהצלחה. אם את רוצה לשאול שאלות ספציפיות, תשלחי לי מסר במסרים הפרטיים בהצלחה רבה. שרה

סיגל 01

New member
מכון פוע"ה

אני ממש לא דוסית, אבל נעזרתי בשירותיהם ואני אוכל לענות לך. את יוצרת איתם קשר רק לפני הפריה, את לא צריכה להיות "מנויה" או משהו כזה. אני השתמשתי בשירותיהם לפני ההפריה. מגיעה משגיחה מטעמם, והיא דואגת לוודא שהביציות שלך יתאחדו עם הזרע של בעלך, ושלא יהיו איזשהו בלבול חלילה. קשה לי להאמין שטעויות מהסוג הזה קורות, אבל רק בשביל השקט הנפשי שלך זה משתלם. כמו"כ המרפאה לא יכולה לבדוק ולעשות שום טיפול ללא השגחתה, היא לוקחת את המפתח אחרי ששמים את החומרים יחד. היא היחידה שיכולה לפתוח את התא או המגירה (אין לי מושג) על מנת לבדוק את כמות הביציות שהופרו. המחירים משתנים בהתאם למקום שבו את מבצעת את ההפריה. (מרחק ביה"ח ממרחק המגורים של המשגיחה הפנוי באותו יום). אני יכולה לומר לך שאלי הגיעה משגיחה מב"ב וההפריה הייתה בכ"ס, שילמתי 350 ש"ח עבור פעמיים הגעה. אם יהיו לך שאלות נוספות, את מוזמנת.

למעלה