לדון היקר

dek100

New member
לדון היקר

כן, הייתי רוצה עוד הרבה הרבה בנות כמו הדוגמנית שייק , כי אני אוהב לראות , ויש לי הצעה שתוחלק לשניים כך תקבל יותר כסף . 1. לשים את מכת מדינה בVOD בתשלום של 5 שקלים כמו בושידו . 2. אולם גדול ,אם אני רואה את כל הקהל הגדול בפורום אז אני חושב שלא יהיה אולם גדול יהיה בתוך כמה שעות חסרים כרטיסים , כי מכת מדינה מבוקש , מבוקש , מבוקש, וכל שיהיה יותר בנות קטלניות אני אבקש יותר בVOD בעיקר את הקרבות של נטלי, עדינה ואגינה . דקל

DDN

New member
היי דקל

קודם כל, זה לא דון, זה או DDN, די די אן או דני (שזה השם שלי) תראה, לתת ליותר בנות להתאבק לדעתי גם יהיה שווה רייטינג. אחד מהחברים שאיתי בלימודים אמר לי שהוא עצר לראות את זה רק בגלל הבנות (זה היה הקרב של שיק נגד עדינה) 1. לשים את מכת מדינה בVOD - יכול להיות רווחי, מצד שני, זה תלוי בכמות הקהל. 2. בצילומים, לא שילמנו על הכניסה. מעניין כמה ישלמו על כרטיסים למכת מדינה? על הכרטיסים לIPWA שילמנו בכיף, כי גרי למד ויודע להרים אירוע, להפקה של מכת מדינה לקח טיפה זמן להבין. בצילומים הראשונים לדוגמא - היו רק 2 קרבות, והרבה יותר מדי סטנד-אפ. בצילומים האחרונים (הגמרים של הבנים, הבנות ועוד כמה קרבות, ביניהם עם עידן אלתרמן) הכל תקתק יפה, והיה שווה כסף אם היו גובים כזה. הבעייתיות בנושא הבנות: לא הרבה בנות בארץ מתעניינות בהיאבקות, ועוד פחות היו הולכות להיות מתאבקות.

למעלה