לדוד כפרי

קוזושי

New member
לדוד כפרי

דוד לאחר ההצלחה של סדנת הקשתות בסוכות, יש אולי אפשרות לארגן בפסח סדנת קשתות נוספת? הסדנה יכולה להיות מחולקת לשתי קבוצות, אחת של מתקדמים שהיו בסדנה הקודמת, והשנייה לכאלה שלא יכלו להשתתף בסדנה הקודמת וירצו לעשות זאת. (אני מכיר כמה כאלה) זה גם יכול להיות בסיס למפגש פורום נוסף, אני בכל אופן אשמח מאד להשתתף ואני מביא אתי לפחות עוד שניים. שבוע טוב

סדנת קשתות - תשובה

לצערי איתי עסוק מדי ולא יוכל לארגן סדנה. זה משאיר אותי לבד, מה שמגביל מאוד את מספר האנשים שיכולים להגיע, וגם את המיקום - כשאיתי לא בקדמה, אי-אפשר להשתמש במטווח שלו שם. המקום בו אני מלמד בלכיש לא מתאים לסדנא עם הרבה אנשים. אם מישהו יכול להציע אולם, אולי אפשר לעשות סדנא בצקום אחר - אבל עדין תהיה הגבלה על מספר האנשים.

אז אולי בל"ג בעומר? מתאים, לא?

אומנם לרוב האנשים אין חופש, אבל אולי אפשר לארגן משהו אחר הצהרים?

איתי פנוי בל"ג בעומר

ואני פנוי בפסח - אם מישהו רוצה לארגן קבוצה קטנה (עד 15 אנשים) ולהגיע אלי ללכיש, אפשר לארגן זאת. לגבי ל"ג בעומר, אני צריך לבדוק איתו.

biker_jo

New member
אפשר פרטים ?

מי יכול להשתתף ? עלויות ? מיקום ? תודה.

פרטים

אם מדובר על סדנא בפסח, אז מדובר על קבוצה של עד 15 איש, מגיל 15 ומעלה. המיקום הכי נוח לי הוא אצלי, בלכיש (הפתעה...), אבל אם יש מקום מתאים אחר אני יכול לנייד את הציוד הנחוץ. מקום מתאים הוא אולם סגור בו אפשר לתלות רשת ביטחון (לעצירת חיצים) ומטרות. מבנה האולם חייב להיות כזה שלא תהיה גישה לאף-אחד אל השטח שמאחורי המטרה. העלות היא פונקציה של מה רוצים: אם מדובר על "טעימה" של שעה-שעתים, המחיר יהיה נמוך (50 ש"ח לראש). לאימון יותר ארוך אקח סכום יותר גבוה. בלי להתנצל, ציוד קשתות הוא יקר, כל חץ עולה בסביבות 50 ש"ח, וכדי לקיים סדנא כזו אני צריך לקנות כמות של חיצים שכרגיל אין אצלי. אם מדובר על סדנא בל"ג בעומר, עם איתי בקדמה, אני צריך לברר איתו. אשתדל לעשות זאת כמה שיותר מוקדם, הוא עסוק מאוד ואם לא נקבע על תאריך ממש בקרוב, הוא יהיה תפוס במשהו אחר.

למעלה