לדוד כפרי חשוב!!!!!!

לדוד כפרי חשוב!!!!!!

תגיד דויד, אני החלטתי בסוף שאני לא רוצה להיות בקשתות זן!!!! אז מה אני עושה בכדי לצאת רק מהרשימה של הקשתות ולהישאר באימון הפיזי של האומנויות לחימה??? שלך, עידודודודו הלוחם

כן גם אני...

לא כ"כ יצא לי להגיע לאימון הפורום הנוכחי עקב נסיעה לצפון הארץ... סליחה על ההטרדה ביי ביי

חבל מאוד

נראה שבסופו של דבר נהיה פחות מ-30 איש, אחרי שאיתי ואני טרחנו להשיג ציוד ל-40... לביטול ההרשמה, היכנסו ל"אימון פורום 2" והכניסו בתחתיתו הודעה על ביטול. נראה שיש מעל 10 מקומות פנויים; מי שמכיר מישהו שרוצה לבוא, נראה לי מיותר כבר להירשם. פשוט בואו.

אבל דויד!!!!

אני כן בא לאימון הפורום, אני רק לא בא לקשתות!!!! איך אני יכול להפסיד אימון עם אנשי הפורום הנחמדים והנחמדים!!!! ואני אולי מביא חבר ואנחנו באים רק ללמוד אייקידו וקונג פו אז מה לרשום בשירקשור של אימון הפורום???? שאני לא בא לאימון קשתות ואני בא עם חבר לאימון אומנויות לחימה???? אני לא הבנתי משהו, האם המספרים של 1-40 זה רק בשביל האימון קשתות או שזה כל האנשים שבאים להתאמן??? האם אני צריך למחוק את המספר שלי אם אני לא בא לאימון קשתות?? שלך, עידודודו הלוחם המבולבל

WhiteBear

New member
שדוד יתקן אותי אם אני טועה...

האימון קשתות היה מוגבל במקום בגלל בעיה בציוד. אני מתאר לעצמי שאין שום הגבלה על שאר האימונים. (זה אחרי המשמעת, סדר, ניקיון, אהבת ציפורים והמון חיבוקים, שהיו במפגש האחרון
)

שריר

New member
יא אפסים למה אתם לא הולכים

אחרי כל האירגונים של הקשתות זן

למעלה