לדוג סאבית

ramb1

New member
לדוג סאבית

מחפש לדוג סאבית מתחילה לחינוך מחדש, רק כזו אבל רק כזו - מוזמנת לשלוח מייל עם כל הפרטים. אדון רם מעלה...

Master Eagle

New member
אם אני מתחילה, אז איך זה חינוך מחדש

לא יותר נכון לומר חינוך ראשוני? ואם יש לי קצת נסיון לא תקבל אותי? בבקשה תקדם אותי לראש התור.....

יפתי

הרגת אותי עם הדומיקולו הזה.. את זוכרת שאני אוהבתותך? בא לך קצת חינוך מחדש? חבל שאת לא סאבית מתחילה..

nerissa

New member
וישוילך אני מוכנה להתחיל מחדש! ../images/Emo9.gif

אופס! שכחתי הכל! איזה באסה. נמחק! נאדה!
מה זה בדסמ?

nerissa

New member
אהההההההההההההההההההההההההההה

חולה עליך!!!!! אוהבת בדסמ כזה! אוהבתאוהבתאוהבתתתתתתתת!

אח, לכן יש מזל.

אצלי בזמן האחרון בדס"מ זה ראשי תיבות של בלי דפיקות, סתם מדברים. בחיי, הדבר הכי סדיסטי שעשו לי בחיים.

אוי תעשי לי טובה ../images/Emo70.gif

את רוצה להשוות??? נריסה!!!!! היא רוצה להשוות !!!!!! <פומי מתייפחת בכאב>

טוב, טוב, בסדר, את צודקת!

את הכי סובלת! הכי! רק אל תתייפחי לי כי אני לא אעמוד בזה!
(ונילה לא מצליחה לעמוד בפיתוי: רק שלך תצא מהסבל הזה קוביית שוקולד, ולי לא.)

../images/Emo68.gif אחח איזה כיף להיות פולניה

ועוד פולניה צודקת.. טוב האמת? נריסה יכולה להעיד שבהתחלה לא ממש התלהבתי על הקובית שוקולד הזו - האמיני לי העדפתי שוקולד מהשוקלייטרי הסמוכה.. אבל ככל שהפוסטמה הקטנה עושה לי יותר צרות ככה אני כבר מתה להחזיק אותה בידיים, לשים לה אזיקים (ידיים ורגליים כמובן) ולחבוט בה ככה, שתלמד מה זה להרוג לאמא שלה את הסקס-לייף לכל כך הרבה זמן. ואל תדאגי ונילה, בנאלי עד כמה שזה יהיה - הוא יגיע, הפצפוץ בגביע הקונוס, אחד שיכיל אותך ואת תמלאי את כל עולמו.

יש לי שאלה

אם היא סאבית מתחילה, למה לחנך אותה מחדש? טוב עוד שאלה - מזתומרת כל הפרטים? נו שאלה אחרונה ודי - מאיפה התואר הזה "רם מעלה"? מי נתן לך?

Master Eagle

New member
תראי, אסור לך לדבר כך אל הוד מעלתו

זה לא יפה....מה זה כל השאלות האלו? צריך להתייחס אליו בכבוד. הוא רם מעלה!!!!!!!!!!!!!!! ומה אכפת לך אם אני רוצה קצת פרוטקציה? מה אסור לי?

Master Eagle

New member
חוץ מזה תראי מה הוא פרסם בפורום אחר

איש אחד מיוחד מחפש נשואה מיוחדת בגיל 34 ומעלה שנראית טוב יודעת מה רוצה מעצמה אוהב: קצת שליטה, קצת אוראלי והרבה אנאלי. הודעות אישות בלבד זאת אומרת שהוא אוהב רק "קצת" שליטה, כלומר לא שליט מי יודע מה.... ו"קצת" אוראלי ו"הרבה" אנאלי, אז אולי הוא מחפש מישהי שתזיין אותו בתחת. אם הוא מספיק גבוה אולי המכשפה תסכים לעשות לו טובה....

גשש נשר בפעולה, פותר כל תעלומה

אפשר גם להציע לזוד.. לא יפה שאנחנו מזניחים אותו ככה.

nerissa

New member
אתם רעים!

ללקק את האצבעות. מתה עליכם
דייי.. תמשיכו

nerissa

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אךךךךךךךךך.. הפורום הזה עם ההייפ'ס שלו הורג אותי!!!!!

למעלה