לדוברי הפולנית.

Lublinrocks

New member
לדוברי הפולנית.

שיר בשם "Modlitwa pokutna" שמאוד ריגש את ההורים שלי, כעולים מ-1968 ועם ההסטוריה המוכרת של מזרח אירופה.

באיה

New member
וואו זה גם אתר שאפשר להכנס לכל

מיני ערים. התרגשתי להכנס לאתר של לוגד' ולקרוא על רח' פיוטרקובסקה שהרבה שנים בנעורי עברתי שם.

1yaeli

New member
באיה, בואי רגע לפה...

זהו, שמה נולדתי בדיוק, באותה עיר ובאותו הרחוב, ויודעת שהורי גרו בבית מס' 18 מכירה....?

באיה

New member
יעלי אני לא זוכרת בדיוק את מס' 18

בפיוטרקובסקה, כבר לא הייתי שם 47 שנים. אני נולדתי גם בלוגד' שלושה חודשים לפני פרוץ המלחמה NA BALUTACH. אחרי המלחמה גרנו בהתחלה ברח' Jaracza 6, ואחרי שנת 50 גרנו בPruchnika 27. אני זוכרת את רח' פיוטרקובסקה פינת יאראצ'ה, כי זו הייתה הדרך שלי לבית הספר ברח' קילינסקיגו 32. יתכן שבמאי אני אבקר בלוגד', אבל זה עוד לא בטוח. במידה וכן, אודיע לכם ואצלם בשבילך את פיוטרקובסקה 18. אני מבינה שבשנה הבאה את חוגגת יום הולדת 100 לפי הכרטיס שלך. אני קצת יותר צעירה

1yaeli

New member
באיה, זכרוני בוגד בי...

כי בדיוק בפעם האחרונה שאת היית שם, הורי עלו ארצה, ולקחו עימם תינוקת כבת שנה וקצת, ואומרים שזו הייתי אני...לא זוכרת. באמת מעניין לשמוע על המקום. בפעם הבאה כשאדבר עם אחי, אשאל אותו מה הוא זוכר מישם, הוא קצת יותר מבוגר ממני, משהו כמו בן 108.

הלינקה

New member
בעלי מלודג'

לפני המלחמה גר ברח' ז'רומסקיגו מס' 7, ואחרי המלחמה ברח' צגלניאנה. סתם, כי בא לי לדבר

למעלה