המשך סוג הקריסה שאתם מחכים לה היה ועודנו אפשרי אך הוא קורא אחת ל 100 והימור עליה משול להימור בקזינו.מי שרוצה להרוויח לאורך זמן ובשיטתיות עובד כשהסיכויים לצידולדב האופס !!!לא בא להגיד שמחר מתחיל שוק שוורי .הוא בא להגיד שמקצוענים לא עושים בתנאים מסויימים שורט .
המשך אנחנו עובדים בשוק לא בשביל לעשות מכה אלה להרוויח באופן שיטתי .שוק הכספים אכזרי מאין כמוהו וגיבורים לרגע לא מחזיקים מעמד אלה פרקי זמן קצרים .כך שמדיבורים כמה אני חכם צודק גדול יפה לא עושים כסף מקסימום מקבלים מחמאות ומכיוון שעסקינן בכספים ולא בפופולריות מה שמעניין אותנו הוא השורה האחרונה בתדפיס כל השאר שטויותהמשך סוג הקריסה שאתם מחכים לה היה ועודנו אפשרי אך הוא קורא אחת ל 100 והימור עליה משול להימור בקזינו.מי שרוצה להרוויח לאורך זמן ובשיטתיות עובד כשהסיכויים לצידו
המשך אני קורא פורום זה בקביעות וחייב לציין שהיחיד שהתרשמתי ממנו כמקצוען היית אתה מבלי לפגוע באף אחד יש עוד רבים שאני נהנה לקרוא ואין לי ספק שהם יודעים מה הם עושים או אומרים.רק נראה לי שבתקופה האחרונה אתה קצת נסחף (אולי אתה מרגיש שאתה בתחרות עם מישהו?)המשך אנחנו עובדים בשוק לא בשביל לעשות מכה אלה להרוויח באופן שיטתי .שוק הכספים אכזרי מאין כמוהו וגיבורים לרגע לא מחזיקים מעמד אלה פרקי זמן קצרים .כך שמדיבורים כמה אני חכם צודק גדול יפה לא עושים כסף מקסימום מקבלים מחמאות ומכיוון שעסקינן בכספים ולא בפופולריות מה שמעניין אותנו הוא השורה האחרונה בתדפיס כל השאר שטויות
לא נסחף בכלום זמנים כאלה מגרים לי את חוש ההימור. וזה אצלי שולי.המשך אני קורא פורום זה בקביעות וחייב לציין שהיחיד שהתרשמתי ממנו כמקצוען היית אתה מבלי לפגוע באף אחד יש עוד רבים שאני נהנה לקרוא ואין לי ספק שהם יודעים מה הם עושים או אומרים.רק נראה לי שבתקופה האחרונה אתה קצת נסחף (אולי אתה מרגיש שאתה בתחרות עם מישהו?)
המשך (תן לגמור) אז מה אם תהיה קריסה ואנחנו לא נרוויח ממנה .ויש הבדל בגודל הפוזיציה איתה מהמרים על קריסה ובפוזיציה אתה עובדים באופן שוטף.מה השוק נגמר מחר ?המשך אני קורא פורום זה בקביעות וחייב לציין שהיחיד שהתרשמתי ממנו כמקצוען היית אתה מבלי לפגוע באף אחד יש עוד רבים שאני נהנה לקרוא ואין לי ספק שהם יודעים מה הם עושים או אומרים.רק נראה לי שבתקופה האחרונה אתה קצת נסחף (אולי אתה מרגיש שאתה בתחרות עם מישהו?)
המשך ובאשר לשוק בארץ ידידי שמעון ממורז נתן לך את המפתח לשוק. הרקע לכל המהלכים בשוק נצפה משוק המעוף הרבה לפני שהוא מתרחש.כל מה שצריך זה עיניים כדי לראות שזה קורה וקשרים כדי לדעת מהם הכמויות .בכל מקרה תמשיך לכתוב אני חייב להודות שלמדתי ממך דבר או שניים .הלו בשביל זה אני קורא את כולם כדי ללמוד משהו חדשהמשך (תן לגמור) אז מה אם תהיה קריסה ואנחנו לא נרוויח ממנה .ויש הבדל בגודל הפוזיציה איתה מהמרים על קריסה ובפוזיציה אתה עובדים באופן שוטף.מה השוק נגמר מחר ?
תודה על המחמאההמשך ובאשר לשוק בארץ ידידי שמעון ממורז נתן לך את המפתח לשוק. הרקע לכל המהלכים בשוק נצפה משוק המעוף הרבה לפני שהוא מתרחש.כל מה שצריך זה עיניים כדי לראות שזה קורה וקשרים כדי לדעת מהם הכמויות .בכל מקרה תמשיך לכתוב אני חייב להודות שלמדתי ממך דבר או שניים .הלו בשביל זה אני קורא את כולם כדי ללמוד משהו חדש
ובאשר להרויח באופן שיטתי הרי שלאורך שנים למדתי שאת זה עושים בעיקר בהשקעה נבונה לטווח ארוך של כמה שנים ולא בקניה ומכירה של אופציות למיניהם.המשך אנחנו עובדים בשוק לא בשביל לעשות מכה אלה להרוויח באופן שיטתי .שוק הכספים אכזרי מאין כמוהו וגיבורים לרגע לא מחזיקים מעמד אלה פרקי זמן קצרים .כך שמדיבורים כמה אני חכם צודק גדול יפה לא עושים כסף מקסימום מקבלים מחמאות ומכיוון שעסקינן בכספים ולא בפופולריות מה שמעניין אותנו הוא השורה האחרונה בתדפיס כל השאר שטויות
מנימור מי שחוה את סוג הרוחים שמניבים מצבי קריסה מחפש אותם בכל שוק. ראית שבשבוע שעבר הייתי די מתון בדעותי וחשבתי שיהיה פה bear market rally בעיקר משום שהמסורס כבר מתעלה על עצמו בקצב גידול אמצעי התשלום. השבוע כשהוא לא נתן לשוק את משהשוק רצה, כלומר 0.75 אחוז התחלתי לחשוב שהשוק יכריח אותו (הוא אמנם בפניקה אבל האדם ברחוב לא מבין באמצעי תשלום). בסוף יום רביעי החלטתי שזהו זה השוק קורס לבנאדם. ההצלה הגיעה בקרוב לעוד 400 נקודות למטה (ואגב וידאתי וזה לא היה ה PPT). אם מחכים לסוג מסוים של קריסה יודעים גם שהיא יכול לא להגיע אבל אם היא כן מגיעה הפירות אדירים על השקעה מזערית. לכן לוקחים את הריזיקו בשוק הנכון בשעה הנכונה ובמחיר הנכון. לעת עתה יצאתי היום ברוח פי 13. נכון שאתמול היה פי 17 אבל אני מסתפק בקטנות. נדמה לי שבשורטים שעשית לאורך כל הדרך לקחת את אותו סוג של ריזיקו, לא? אז מה ההבדל? אני בשוק מסוים ראיתי אפשרות של עוד 23 אחוז קריסה תוך מקסימום שבוע. מה רע בלקחת את הריזיקו?המשך סוג הקריסה שאתם מחכים לה היה ועודנו אפשרי אך הוא קורא אחת ל 100 והימור עליה משול להימור בקזינו.מי שרוצה להרוויח לאורך זמן ובשיטתיות עובד כשהסיכויים לצידו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.