לדב אורבך למה?

לדב אורבך למה?

אני מקווה שאני לא צריך לקרא את כל מה שנכתב כדי להבין. יש לך סיבה? אלברט

אלברטינו ולנטינו

מי היה מאמין ? (זוגות - אבנר נעים) אני מבין שאתה היית מעדיף שמירי תישאר, לא ? אמת, גם אני, אבל הייתה תחושה לשנינו (מירי ודב), שמיצינו האחד את השני וצריך לעשות לזה סוף. וכעת יותר ברצינות : כדאי לך לקרוא את השרשור, זה אמנם יקח שעה, אך זה די מעניין. כשהתחלתי לכתוב בתור מירי, חשבתי אז שכמות הופעותי בפורום, תהייה ברמה של מאמר קטן אחת ליומיים שלושה, ככה שלא אהפך לאיקון-פורומי, או שאנגן כאן כינור ראשון. לאחר תקופה מסויימת, גיליתי יותר ויותר זמן וחשק לכתוב ולהגיב, קיבלתי הרבה תגובות מחמיאות, וכמו כל דבר מהנה, ניסחפתי ואפילו התחלתי להתאהב בדמות השובבה שיצרתי. כמובן שלצורך הענין, יצרתי גם יריביות ואויבות, נכנסתי בהם קצת, והם, בלי עין הרע השיבו לי מנה אחת אפיים, קוראים לזה - אקשן. ולא אכחיש, תמיד (כמו עכשיו) גם שכביכול נשמעתי "כועסת", תמיד הייתי רגוע ושליו, ונהנה מהדמות הספרותית ומהדרמה המתפתחת. אלברטינו - צריך לחשוב ולהתקדם הלאה. דבל'ה.

דבל´ה יקר..

תתפלא אבל הרצונות שלי אינן נקשרות למירי כלל.. מה לעשות אבל זו האמת. אני הבנתי מזמן שלדמות הזו יש זקן לגלח. ולא רק זה אלא שהיא עושה הכל כדי שיהיה אקשן.. אני מטייל רבות בפורומים וזה לא ממש מצליח לסחוף אותי להגרר לכל זה לכן אני גם לא מרבה להגיב. בכל מקרה חשבתי שהיה משהו ספציפי ואני עדיין מנחש כך אם יורשה לי בסופו של דבר להצהיר את אשיותך. אינך חייב להסביר דבר אלא אם תרצה. יום טוב אלברט

הבהרה

יש פה משפט לא ברור שאומר כך.. בכל מקרה חשבתי שהיה משהו ספציפי, ואני עדיין חושב כך אם יורשה לי, בסופו של דבר להצהיר על אישיותך (האמיתית). והכוונה היא שלדעתי היה משהו ספציפי שגרם לך בסופו של דבר לגלות לנו מי אתה. ואני מבקש את רשותך בנימוס לחשוב כך. כשאתה רגיש כל כך זה מזכיר לי כאילו מירי חזרה.. ובבקשה אל תפגע.. זה בקצת הומור. אלברט

למעלה