לדבי היקרה..

may may 5

New member
לדבי היקרה..

טוב, בטח כולם יודעים שדבי כשרונית ומדהימה, אבל בכל זאת, אני חייבת להודות לה כאן על העבודה המהממת שעשתה עבורי..קבלת הרבה מחמאות..ומעבר לכשרון המדהים והיצירתיות שלך, אני חייבת לאמר לך שאת אישה מקסימה ולבבית...תודה רבה מכל הלב.. ולכולם, היי, הגעתי לכאן במקרה, ואני חייבת לציין שהפורום מעניין מאוד, ואני מאוד אשמח ללמוד מכם:) שיהיה לכולכם יום טוב.

ברוכה הבאה בצל קורתנו ../images/Emo65.gif

אכן כולם מכירים את מעלותייה המופלאות של דבוש כיוצרת,בובנאית-שחקנית וכאישיות מיוחדת במינה כל הכבוד גם לך שמצאת לנכון להודות לה בפורום ועל הדרך לשתף גם אותנו... נשמח גם לשמוע מה היא עשתה עבורך...אם זה לא סוד כמובן מודה לך בשם כולנו על המחמאות לפורום, אני משוכנע שתוכלי לקבל מהחברים ידע רב בתחומים שונים ושאנחנו נוכל ללמוד גם ממך! יופי שבאת נשמח שתשארי איתנו

מאי מאי נו איך היה? אני שמחה עבורך....

מה שמותר לי לגלות שמאי אינה נוהגת ויש לה ילדה בת 5 [יחידה] מקסימה שמאוד רצתה עץ אגדות להביא לגן לטו בשבט....."אממה" מאיפה תביא לה מאי עץ מיוחד במחיר מיוחד...... הסתדרנו על מחיר סביר ועכשיו הבעיה ....השינוע.....חשבנו חשבנו......העץ היה אמור להגיע ביום שני בבוקר מוניות שיגור אביב מסיעות תמורת 60 ש"ח אך זה יקח יומיים שלושה.....שאלתי מוניות מה המחיר מצור יגאל לצפון? ענו לי 400-450 ש"ח.......לא חשבתי הרבה התנעתי את האוטו ב3:00 לפנות בוקר ונסעתי אל מאי ......בשעה 7:00 כבר הייתי בבית בחזרה וב8:00 ברכבת לפגישה.......... זה הסיפור בקיצור קיצורים.....חלק יגידו: הבחורה הזאת מטורפת....................אך הטירוף שלי מניע את גלגלי
לילה טוב

את באמת, אבל באמת,אבל ממש

מטרופה! מילא, קוסקוס בשתיים בלילה אבל שרות הובלות בשלוש? את פשוט גדולה מהחיים! אפשר לבקש גם בקשות? רגע, אני לא חושבת שיש לי את הדמיון, היצירתיות, התעוזה לבקש ממך משהו שיצליח באמת, אבל באמת..להפתיע אותך.....................

רגע אבישג סגרנו על הצגה בשלישיה עם דודו.....

החזרות לידיעתך יחלו בשעה 2:00 ויסתיימו ב6:00 לפנות בוקר
דודי .....................מתי תמחילים?

אין דבר העומד בפני בובות,דבי ודודי

לא את וגם לא סיבת היותך תפוסה! יש להקריב למען אמנותנו !!! מיותר לציין שאנו רואים בחומרה רבה את ההעדפה שלך למשהו \ מישהו אחר על פנינו ותגובת צה"ל ( צבא ההגנה לבובות )לא תאחר להגיע... קיבלת את המייל ששלחתי לך אמש בסביבות חצות?

למעלה