לדבורה מאיה

מיטל*

New member
לדבורה מאיה

הי, רציתי לדעת מה שלומך ואית את מרגישה? שיהיה לך המשך יום מקסים מכל הלב. שלך מכל הלב מיטל

היי, מיטלי

אני...בסדר. חיה וקיימת. חזרתי לעבודה הקודמת שלי - עם ילדים - שאני כל כך אוהבת. זה עושה כל כך טוב. הרבה יותר טוב מלהסתובב בבתי חולים. ואני אמשיך להיפגש עם הפסיכולוגית שלי, במקביל לקבלתי (אם לא תהינה בעיות) במרפאה להפרעות אכילה. אני מנסה להמשיך ולטפל בעצמי...למרות שלא תמיד יש לי זמן ואני לא יודעת מה יהיה עם המשך המעקב. יש להם כמה דרישות ממני, ואני עדיין מחכה לשמוע מהם. תודה לך על ההתעיינות ושיהיה גם לך המשך יום נפלא וגם מחר וגם מחרתיים.. שלך מאיה

מייק 48

New member
מיטל את נפלאה !!!

מיטל שלנו המקסימה והיקרה כל כך !!! לא הספקתי עדיין לומר לך עד כמה את מקסימה ונפלאה וטובה ואוהבת ותומכת ומבינה (כי היית שם והצלחת לצאת...), ועד כמה את אהובה עלי (וודאי על כל הפורום). תרומתך כאן לבנות וגישתך האופטימית, המיוחדת, הדוחפת לצאת מהבוץ ולהבריא, לחשוב חיובי וקדימה עם עתיד... - זה משהו מעולם אחר... זה פשוט דבר מופלא שלא יסולא בפז (מה פז, אלף פזים ופנינות ויהלומים) !!! אני כל כך אוהב אותך על מה שאת ועל מה שאת מביאה לכאן. אז עד עכשיו רק ראיתי, הוקסמתי, נאלמתי דום - ולא אמרתי לך דבר !!! אז כעת אני אומר לך מכל הלב: אוהב אותך מאד מאד תודה רבה רבה וגדולה יש לך אצלי מקום בלב שלך באהבה מייק

irka

New member
מאיקא שלום

מה נשמה אצלך/ נסתי לחפס משהו מתאים לי אבל לא מצתי, אולי את יודעת איפו. חבוק מאירקה.

למעלה