לדאק

אל דופא

New member
לדאק

שלום, אני טסה להודו ואני ושותפי לטיול החלטנו להתחיל את מסעינו בלדאק. אנו מתכוונים לטוס לשם יחד ובחזרה- אני מתכוונת לרדת משם בדרך "יבשתית" (דהיינו: אוטובוס). כמה נשמות טובות סיפרו לי, שהדרך חזרה מלדאק היא קשה ומפרכת לאלה העושים אותה שלא דרך האוויר, אך היות והפרוטה אינה מצויה בכיסי, אהיה חייבת להסתפק בה. שאלותי: למה עלי לצפות במסע למטה? (תאורי זוועה יתקבלו בברכה). האם ישנו אתר קפינג מוסדר לשנת הלילה, או שמא עלי להתכונן מבעוד מועד ולהביא אוהל ושק שינה? האם יש להכין מזון ושתיה למסע הזה? תודה מראש על התשובות :)

jeshu

New member
הסיפורים השטוטיים האלה קיימים כבר המון זמן. למה לצפות ? לנוף נהדר של אחת הדרכים הגבוהות בעולם.לאוויר טוב.לאוטובוס קצת צפוף שיוצא מוקדם (מידי) בבוקר מלייד המסגד בלה ועוצר באמצע הדרך ללילה בכפר קנגטונג.האכסניה הייתה לא משהו והאוכל היה טיבטי.טוב שאני מביא איתי שינה למקרה שאני לא מרוצה מהאכסניה.ישנתי בדורם נחמד עם עוד כמה תיירים וניה זול.יש שם עוד אופציות והכפר עצמו גם מעניין. כל זה נכון ללפני חמש שנים.אז הכביש היה בשיפוצים,אני מקווה שהוא מוצלח יותר היום.לא הרגשתי בסכנה בייחוד בזכות השלט שנמצא בין אוטאר אנצ'אל לקשמיר: "no accidents permitted on this road". מה שכן - תעשי חיפוש בפורום.ניתן לעלות ללה או לרדת משם בהליכה.מומלץ ביותר.

jeshu

New member
קראתי שם וצירוף מילים אחד נראה לי תמוה - "העיר דרצ'ה". איזה עיר ! מיליוני תושבים,חיי לילה שוקקים וכל מה שתבקש מכרך תוסס.

kogawa

New member
והצרוף "העיר עפולה"?? ../images/Emo8.gif

ומתי אתה מתחיל לכתוב שם כדי להעשיר את "הקומון-נולג'" של המטיילים?

kogawa

New member
קבלי תאורי זוועה!

אחת הדרכים היפות ביותר בעולם!! ואם החוויה תהיה קשה לך אז כנראה הודו היא ממש לא יעד מוצלח עבורך ותמסרי ד"ש לנשמות הטובות המיעצות לך ולאחרים!

למעלה