את מבקשת ממני סדר?
כל ההודעה שלך מבולגנת
יש הבדל בין גבולות שהוכרו כגבולות רשמיים בינלאומיים של המדינה לבין שטח שמוגדר כלל עולמית כשטח כבוש. אי לכך אני לא חושבת שיש צורך להחזיר שומדבר שמוכר כגבולות רישמיים של המדינה. אני כן חושב שצריך להחזיר את הגדה המערבית וחבל עזה כולו את מזרח ירושליים ואת הגולן - היינו לחזור לקווי 67 (את הגולן לסורים לא לפלסטיניאים כמובן) אני לא ציונית, ארץ ישראל ומדינת ישראל חשובות לי מאד אך אני חושבת שחשוב יותר שתהיה פה מדינת כל אזרחיה מאשר מדינה יהודית. כך שאם את מדבר על ציביונה היהודי של המדינה הוא לא חשוב לי. אני רוצה לחיות פה במדינה דמוקרטית שכל אזרחיה חיים בשיוויון. אני לא מאמינה בתורה או בציווי אלוהי על המדינה הזו, ואני בהחלט לא חושבת שהיהודים חייבים לגור רק כאן. אני אישית חושבת שאוגנדה הייתה אחלה אופציה. ומבחינת אין לנו ארץ אחרת? גם בזה אני לא מאמינה, מהגרים יש בכל מקום בעולם לא משנה מה הדת שלהם, וגם ישראלים יכולים להגר, אבל אין סיבה שנהגר מפה, זו המולדת שלנו ומותר כדאי ורצוי שנחיה בה, אבל מי שלא רוצה לגור כאן יש לו הרבה ארצות אחרות ללכת אליהם. למעשה רוב יהודי העולם לא גרים בישראל. המדינה הזו חשובה לי כי היא המולדת שלי, כי המשפחה שלי היא ממייסדי המדינה, ויש ערים וישובים שלמים שמשפחתי הקימה, ואין לי כוונה לעזוב אותה, אם הייתי נולדת ומתגוררת כל חיי במקום אחר הייתי מרגישה כך כלפי המקום האחר. למה שהפלסטינים לא ירצו את כל הארץ? כבר אמרתי לך לישראל יש גבולות מוכרים בינלאומית, אי אפשר להכריח אותנו לשגת ממה שחוקית הוא שלנו, ומה לעשות הגדה, עזה והגולן הם לא שלנו, לא הוכרו כשלנו ולא יוכרו כשלנו.
כל ההודעה שלך מבולגנת