לג`סיקה

לג`סיקה

כל כך הרבה זמן כבר לא כתבתי לך, עד שחשבתי שיבשה הדיו בנוצה, אבל מסתבר שלא. כאבה לי מאד אתמול שיחתנו. היא כאבה לי משתי סיבות: הראשונה היא כי את כואבת, ומכיוון שאת כואבת אז גם אני כואב, הרי את עוד בטח זוכרת שאת חלק מגופי, וכשאת שמחה אני שמח וכשאת עצובה אני עצוב. השניה היא כי אין ביכולתי לעזור לך. כל כך רציתי להושיט לך יד ולתת לך כתף, אך הנסיבות אינן מאפשרות זאת. הלוואי ויכולתי לתת לך את הכוחות הפנימיים להם את כה זקוקה עתה. איני יודע אם בליבך כבתה האש, אך בליבי היא עדיין שם, היא דעכה לה כי ההתרחשויות לא איפשרו לה להמשיך ולבעור אחרת היתה שורפת את כל ליבי. הגחלים שעדיין בוערות בליבי לוחשות, הן לוחשות את שמך. אני רוצה רק באושרך מלאך שלי, ומקווה שתמצאי אותו כי מגיע לך לחיות את חייך באושר. גם אם תהיי רחוקה ממני ועם מישהו אחר עדיין אותה פינה חמה בליבי שמורה לך, והיא תהיה שם לעד. הרי הבטחנו זה לזו - חברים לנצח. אפרד ממך עתה ואתפלל עבורך שתמצאי את האושר אותו את מחפשת ולו את כה זקוקה. ממני בחברות

כמה עצוב

לך נסיך החלומות, קוראת מהצד ויודעת מה מרגישה אותה אחת אליה אתה כותב... האם באמת אתה חושב שמילותיך תקהנה את הכאב ? האם באמת אתה חושב שאלו המילים אותם היא רוצה לשמוע... כמה קל להגיד שכך צריך להיות, ובפנים פנימה הכל מת מתכווץ כאילו מישהו מחזיק לך אתה לב ומוחץ אותו ללא רחמים... האהבה והחברות היא הדבר היקר ביותר שיש לנו בעולם, היא זו שמאירה אותנו בבקר ליום נפלא ושמה את השמש אפילו כשהחזאי אומר שירד גשם. והבטחות, הבטחות נועדו אמנם להפר אבל אולי בכל זאת תחשוב למענך ולמענה שוב. אין לי מושג מה הסיפור, אבל מתוך היכרות של אולי סיפור דומה, תחשוב שוב, אם לא להיות אהובה לפחות להשאר בקרבתה גם אם זה קשה. אם שני אנשים אוהבים אחד את השני הם צריכים למצא את הדרך לשמור על כך.. אל תתן לך לכאוב נסיך, לך אליה עם החלומות ועם ההבטחות והחזר לה את האור והשמש.. ואת אהבתך שעדיין מפאמת בליבך.. וממני שלוחה לשניכם ברכה להמשך מתוק ומקסים - ביחד

למעלה